• 03 Φεβρουαρίου 2017
 • 3841

Software Υπολογιστή - όλα τα απαραίτητα προγράμματα - οδηγίες

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σκέφτηκα να συγκεντρώσω όσες εφαρμογές είναι απαραίτητες

και πολύ χρήσιμες για όλους τους χρήστες υπολογιστή (έμπειρους και μη). Είναι προγράμματα τα οποία, αφού έχουμε εγκαταστήσει το λειτουργικό μας, πρέπει να διαθέτει ο κάθε υπολογιστής για να είναι πλήρως λειτουργικός, γρήγορος, ελεγχόμενος.

Θα ξεκινήσω δίνοντάς σας ένα link από το οποίο μπορούμε να κατεβάσουμε ελεύθερα και εντελώς δωρεάν όλες τις εκδόσεις Windows και Office. Εννοείται ότι διαθέτουμε κλειδί ενεργοποίησης για τα προϊόντα της microsoft.

Μπορείτε να κατεβάσετε όποια έκδοση θέλετε, ακολουθώντας όλα τα βήματα από εδώ

efarmoges

Αφού λοιπόν έχουμε εγκαταστήσει το λειτουργικό μας σύστημα και κάποια εφαρμογή Office, χρειαζόμαστε πολλές μικρές, απλές και εύχρηστες εφαρμογές, από διαγνωστικά εργαλεία, παρατήρηση θερμοκρασιών, players κλπ.  Τις περισσότερες από αυτές σας τις παραθέτω παρακάτω. 

Καλό θα είναι να επιλέγουμε πάντα για download τις επίσημες πηγές και όχι διάφορα site που διαθέτουν τα προγράμματα στη βάση δεδομένων τους δίνοντάς σας έναν βοηθό download ο οποίος εγκαθιστά στον υπολογιστή σας ότι θέλει αυτός.

Μη ξεχνάμε ότι σχεδόν όλα τα προγράμματα τα οποία δεν είναι από τις επίσημες πηγές, διαθέτουν ένα κάρο σκουπίδια προγράμματα που μας τα εγκαθιστούν με το έτσι θέλω στον υπολογιστή μας. Γι αυτό το λόγο, είτε από επίσημη πηγή είτε από οπουδήποτε την ώρα της εγκατάστασης κάποιου προγράμματος, ΔΕΝ πατάμε .....επόμενο .....επόμενο  κλπ, αλλά επιλέγουμε : ''Προσαρμοσμένη εγκατάσταση'' , οπότε αν κάποιο πρόγραμμα διαθέτει διάφορα σκουπίδια όπως : toolbar κλπ να τα αποεπιλέγουμε. Έτσι θα έχουμε ένα σύστημα καθαρότερο και πιο σβέλτο, ακόμη και σε σχετικά παλιό hardware.

Να υπενθυμίσω ότι οι εφαρμογές είναι κατασκευασμένες για με αρχιτεκτονική των 32 και των 64bit. Συνήθως πλέον οι σύγχρονοι υπολογιστές ''τρέχουν'' στα 64bit οπότε επιλέγουμε οι εφαρμογές μας να έιναι 64bit, εκτός και αν κάποια εφαρμογή είναι κατασκευασμένη μόνο στα 32. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα λειτουργήσει στα 64 bit. Όλες οι εφαρμογές τρέχουν σε 64bit υπολογιστή. Το αντίθετο συμβαίνει στους υπολογιστές των 32 bit τους οποίους μια εφαρμογή 64bit δε μπορεί να τρέξει.

1) Θα ξεκινήσω με browsers. Θεωρώ απαράδεκτους τους browsers της microsoft, οπότε καλό θα ήταν να έχουμε τον chrome ή τον mozilla (δημοφιλέστεροι) ή κάποιον άλλον όπως ο Opera κλπ

Download mozilla

Download Google Chrome

2) Απαραίτητο για κάθε υπολογιστή είναι ένας flash player που θα μας αναπαράγει το κάθε τι στους browser μας χωρίς πρόβλημα. Ο πιο γνωστός και αξιόπιστος είναι ο Adobe Flash Player και θα τον βρούμε στην επίσημη σελίδα της Adobe παρακάτω:

Adobe Flash Player

3) Εξίσου σημαντικό πρόγραμμα είναι το Adobe Reader επίσης από την Adobe, το οποίο είναι απαραίτητο για ανάγνωση, εκτύπωση αρχείων PDF και θα το κατεβάσουμε από εδώ

Adobe Reader

Εννοείται ότι ξετικάρουμε ότι έξτρα πρόγραμμα μας δίνει η κάθε εταιρεία, ας είναι και επίσημη πηγή!

4) Απαραίτητο πρόγραμμα για brousers είναι και το JAVA. Πολλές ιστοσελίδες χρησιμοποιούν Java applets για διαδραστικό περιεχόμενο, όπως διαδικτυακά παιχνίδια. Πριν μπορέσει να εκτελέσει το Firefox τα Java applets, πρέπει να έχετε εγκαταστήσει και ενεργοποιήσει κανονικά το πρόσθετο Java. Το Java είναι μια γλώσσα προγραμματισμού που μπορεί να εκτελεστεί σε Windows, Mac, Linux και άλλα λειτουργικά συστήματα.

Για να κατεβάσουμε το JAVA αρκεί να πατήσουμε στον παρακάτω σύνδεσμο

java

5) Πρόγραμμα απομακρυνσμένου ελέγχου, αρκετά αξιόπιστο και εύχρηστο είναι το Team Viewer.

teamvie

 

Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο μπορούμε οπιαδήποτε στιγμή θέλουμε, να επισκευάσουμε τον υπολογιστή μας από απόσταση, με τη βοήθεια κάποιου άλλου χρήστη ή να μεταφέρουμε αρχεία ή γενικότερα να έχουμε πλήρη έλεγχο του υπολογιστή μας όπου και αν βρισκόμαστε. Για να κατεβάσουμε το Team viewer πατάμε στον σύνδεσμο παρακάτω...

Team Viewer

6) Άλλο ένα απαραίτητο πλέον στις ημέρες μας πρόγραμμα είναι το γνωστό στους περισσότερους SKYPE. Το skype χρησιμεύει για δωρεάν κλήσεις βίντεο με όσους χρήστες διαθέτουν ένα λογαριασμό Skype. Μπορούμε να το κατεβάσουμε από εδώ...

Skype

7) Οπωσδήποτε χρειαζόμαστε ένα πρόγραμμα συμπίεσης αρχείων όπως πχ το WinRar το οποίο το κατεβάζουμε από εδώ

WinRar

8) Πρόγραμμα φωτογραφίας και επεξεργασίας φωτογραφιών εύχρηστο και απλό είναι το Picasa της Google, θα το βρείτε παρακάτω...

Picasa

9) Ένας αξιόπιστος Player εκτός από τον WMP που μας πλασάρει η microsoft είναι ο περίφημος VLC. Με τον vlc μπορούμε να δούμε οποιασδήποτε μορφής αρχείο βίντεο ή μουσικής. Για να κατεβάσουμε τον VLC media player αρκεί να πατήσουμε παρακάτω 

VLC

10) Ένας άλλος player που χρειάζεται στους ....ταινιάκηδες είναι ο BSplayer. Αυτός πέραν του ότι μας αναπαράγει τις περισσότερες μορφές αρχείων βίντεο και ήχου, ξεκινώντας μια ταινία που δεν έχουμε υπότιτλους, μπορεί και μας τους βρίσκει αυτόματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα !!! Τον κατεβάζουμε λοιπόν από εδώ..

BSplayer

11) Όσο αφορά τα κινητά μας ή τα τάμπλετ μας, όλες οι εταιρείες διαθέτουν κάποιο λογισμικό για τη σύνδεση των συσκευών μας στον υπολογιστή. Θα αναφέρω της Samsung το γνωστό KIES. Είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορούμε να πάρουμε back up όλα μας τα αρχεία από τη συσκευή μας. Βέβαια μου φαίνεται ότι έχει αρκετές ελλείψεις σε σχέση με το παλιό Nokia PC Suite!!! Φοβερό πρόγραμμα, θυμάμαι ότι μπορούσες επί τόπου να δείς μυνήματα ή και να απαντήσεις ακόμη, καθιώς επίσης να δεχτείς ή να κάνεις κλήση !!! Δε γνωρίζω γιατί δε το εφαρμόζουν και οι άλλες εταιρείες. Μπορεί κάποια να διαθέτει τέτοιες επιλογές (δε γνωρίζω) διότι τα τελευταία 4 χρόνια χρησιμοποιώ μόνο samsung. Οπότε παρακάτω μπορούμε να κατεβάσουμε το KIES

KIES

12) Δεν ξεχνάμε να κατεβάσουμε την τελευταία έκδοση του προγράμματος της κάρτας μας γραφικών. Drivers για κάρτες γραφικών θα βρούμε παρακάτω..

ATI

AMD

RADEON

MSI

NVIDIA

Gigabyte

Σας έδωσα τις κυριότερες εταιρείες.

13) Προγράμματα παρακολούθησης θερμοκρασίας ή μνήμης ram, επεξεργαστή, motherboard και γενικότερα ανάλυσης συστήματος είναι τα παρακάτω 

CoreTemp Θερμοκρσία

CPU-Z  Θερμοκρασίες - συχνότητα επεξεργαστή - μνήμες ram κλπ

Prime95 από τα δημοφιλέστερα προγράμματα για stress test επεξεργαστή και μνήμης Ram

14) Πολύ χρήσιμα προγράμματα παρέχει η PIRIFORM. Η σελίδα παρέχει 4 προγράμματα. Για καθαρισμό υπολογιστή, για ανασυγκρότηση δίσκων, για ανάκτηση διεγραμμένων αρχείων και τέλος το Speccy το οποίο μας δίνει με κάθε λεπτομέρεια και το παραμικρό στοιχείο για κάθε εξάρτημα η software του υπολογιστή μας. Τα προγάμματα αυτά θα τα βρούμε παρακάτω...

Piriform.com

15) Πολλά προγράμματα (σχεδόν ότι γνωρίζουμε) παρέχει η δημοφιλής και ασφαλής  ιστοσελίδα softpedia.com. Απίστευτη βάση δεδομένων και σίγουρα θα βρούμε ότι πρόγραμμα θέλουμε γράφοντάς το στην αναζήτηση

softpedia.com

16) Επίσης, από τα δημοφιλέστερα και πιο ασφαλή site με όλες τις free εφαρμογές και μάλιστα ενημερωμένες στην τελευταία τους έκδοση είναι το:

http://filehippo.com/ εδώ μπορείτε να βρείτε όποια εφαρμογή ζητάτε βάζοντας αυτό που θέλετε στην αναζήτηση.

17) Παρακάτω όλες οι ελεύθερες σχεδιαστικές εφαρμογές για επαγγελματίες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς κλπ.

Ελεύθερα σχεδιαστικά προγράμματα

18) Αφού τελειώσουμε με όλα τα προγράμματα που επιθυμούμε να έχουμε στον υπολογιστή μας και εφόσον μετά την εγκατάσταση έχουμε τρέξει ένα πρόγραμμα καθαρισμού και έχουμε κάνει και καθαρισμό δίσκου, κατεβάζουμε και ένα free antivirus όπως το bit Defender -  το Avast - Avira κλπ και το εγκαθιστούμε στο πισί μας ώστε να είναι πλέον καθαρό και ασφαλές.

 

Καλά κατεβάσματα στον ....Υπολογιστήρα σας !

Ελπίζουμε το άρθρο να σας φάνηκε αρκετά χρήσιμο και περιμένουμε τις ερωτήσεις σας σε οποιοδήποτε θέμα σας προκύψει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας

Περισσότερες πληροφορίες

Αποδοχή

1) Γενικοί όροι:

Α. Τα μηνύματα και τα άρθρα, εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους και όχι την επίσημη θέση του ιστότοπου, εκτός εάν κάτι τέτοιο δηλώνεται ρητά από αρμόδιο μέλος της ομάδας διαχείρισης.

Β. Στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας υπάρχει η αναζήτηση, η οποία περιέχει μια αρκετά μεγάλη βάση δεδομένων στον τομέα της ηλεκτρολογίας. Με γράμματα ή με μικρές λέξεις κλειδιά, θα βρείτε αυτό που αναζητάτε στον κλάδο της ηλεκτρολογίας.

Γ. Απαγορεύεται η αντιγραφή άρθρων χωρίς τη ρητή ή γραπτή μας συναίνεση. Για την πλήρη αναδημοσίευση άρθρου απαιτείται ρητή άδεια από το δημιουργό του, ή σε αυτόν που ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα. Για αντιγραφή άρθρων, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@electricalnews.gr Στα άρθρα που θα επιτραπεί η αντιγραφή, να αναγράφετε στο κάτω μέρος την πηγή τουλάχιστον, με σύνδεσμο ο οποίος θα οδηγεί κατ ευθείαν στο σωστό άρθρο.

2) Γενικά για την ιστοσελίδα μας:

Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε με σκοπό να μαζέψει όσο περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στον κλάδο της ηλεκτρολογίας, να παρουσιάσει νέο υλικό ή εταιρείες κατασκευής ηλεκτρολογικού υλικού, εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, τεχνολογία στο κομμάτι των υπολογιστών και του software, να παρέχει γνώση και πληροφορία σε Ηλεκτρολόγους, Ηλεκτρονικούς, ανθρώπους που ασχολούνται είτε από χόμπι είτε επαγγελματικά με το Hardware, απλούς πολίτες που πολλές φορές τους δημιουργούνται απορίες πάνω σε πολλά από αυτά τα θέματα και θα ήθελαν κάποιες βασικές πληροφορίες ώστε να γνωρίζουν που θα απευθυνθούν και γενικότερα, ενημέρωση σε Ηλεκτρολογία - τεχνολογία - τεχνικά άρθρα.

Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα η σελίδα αυτή να δημοσιεύσει συνδικαλιστικό ή πολιτικό περιεχόμενο και γενικότερα περιεχόμενο που φέρνει σε αντιπαράθεση επαγγελματίες, απλούς αναγνώστες, εταιρείες κλπ.

Αφορά μόνο προώθηση ιδεών και γνώσεων για τον κλάδο της Ηλεκτρολογίας και της Τεχνολογίας.

Τα άρθρα έχουν κυρίως εκπαιδευτικό χαρακτήρα και είναι γραμμένα με τρόπο, όσο γίνεται πιο κατανοητό για όλους, είτε είναι επαγγελματίες είτε είναι απλοί αναγνώστες που τους ενδιαφέρει η θεματολογία μας.

Γνωρίζω ότι έχουμε ανοίξει πολλά κεφάλαια πχ: Ηλεκτρολογία -  τηλεπικοινωνίες - υπολογιστές - τεχνολογία -κινητά και πολλά ακόμη και αυτό καθιστά το έργο της σελίδας ακόμη πιο δύσκολο. Προσπαθούμε καθημερινά να εμπλουτίσουμε τη βάση δεδομένων μας με νέα άρθρα σε όσες περισσότερες κατηγορίες μπορούμε.

Ζητούμε την κατανόηση του κοινού, καθημερινά συνδυάζουμε τις προσωπικές μας δουλειές και την ενημέρωση της σελίδας ώστε να υπάρχει υλικό για όλα όσα προαναφέραμε, στη σοβαρότερη και εγκυρότερη μορφή που είναι εφικτό.

Πριν δημοσιευτεί κάποιο άρθρο, κοιτάμε να είναι όσο πιο εμπεριστατωμένο γίνεται και να μη δίνει λανθασμένες ή παραπλανητικές πληροφορίες.

3) Διαφημίσεις

Οποιοσδήποτε θελήσει ή επιθυμεί να διαφημιστεί σε αυτή τη σελίδα με τον τρόπο δημοσίευσης κάποιου άρθρου, θα πρέπει να μεριμνεί ώστε το άρθρο να έχει κυρίως εκπαιδευτικό χαρακτήρα πάνω σε αυτό που θα παρουσιάσει. Πχ: Αν είναι κατασκευαστής κάποιου υλικού, θα πρέπει να παρουσιάσει το υλικό αυτό με κάθε λεπτομέρεια καθώς και το τι ακριβώς κάνει  και κατόπιν αυτού, να παρουσιάσει με κάποιο link την εταιρεία του ή τη μάρκα του υλικού που αντιπροσωπεύει.

Για διαφήμιση, υπάρχουν τα banner σε όλες τις σελίδες και μπορούν να μπουν ακόμη και στα άρθρα διακριτικά banners τα οποία με τα αντίστοιχα links θα οδηγούν στην εκάστοτε εταιρεία.

Υπάρχει και η δυνατότητα παρουσίασης ακόμη και σε μορφή βιντεοσκόπησης της εταιρείας του, από ανθρώπους μας, οι οποίοι θα αναλάβουν τη βιντεοσκόπηση σε συνεργασία πάντα με υπεύθυνο της εταιρείας ο οποίος θα εξηγεί καθ όλη τη διάρκεια το κάθε τι που βλέπουμε στο βίντεο, ώστε να έχει και τη μορφή εκπαίδευσης αλλά και την καλύτερη διαφημιστική καμπάνια της κάθε εταιρείας.

Υπάρχει η δυνατότητα βιντεοσκόπησης ακόμη και με droners.

4) Forum (το Forum θα λειτουργήσει προσεχώς, κατασκευάζεται για την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία, του forum και των χρηστών)

Α. Τα μέλη οφείλουν να συμμετέχουν με ευπρέπεια και κατά τρόπο που σέβεται την ισχύουσα νομοθεσία, τα υπόλοιπα μέλη και την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, προκειμένου να διατηρούν το δικαίωμα της συμμετοχής στον ιστότοπο. Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

 • Να αξιοποιούν την αναζήτηση του ιστότοπου ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη επανάληψη.
 • Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα.
 • Να σέβονται τους συνομιλητές τους, ιδίως όταν διαφωνούν με τις απόψεις τους, έχοντας υπ’ όψιν τους ότι είναι θεμιτή η κριτική στις ιδέες και απόψεις αλλά όχι σε όσους τις εκφέρουν, αποφεύγοντας εκφράσεις που θίγουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή τις πολιτικές ή αθλητικές ή προσωπικές ή άλλες προτιμήσεις του κάθε μέλους.
 • Να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα στην ελληνική γραφή και να χρησιμοποιούν λατινικούς χαρακτήρες στην ξένη ορολογία. Η χρήση άλλων γλωσσών επιτρέπεται στο ατομικό προφίλ και την υπογραφή των μελών αλλά και σε μηνύματα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης.
 • Να παραμένουν εντός της θεματολογίας της ιστοσελίδας, των ενοτήτων και των επί μέρους θεμάτων, να μην δημοσιεύουν αμιγώς πολιτικά μηνύματα ούτε να συμμετέχουν σε πολιτικές ή κομματικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις.
 • Να τεκμηριώνουν κατά το δυνατόν τις απόψεις τους. Όταν, στα πλαίσια ενημερωτικού χαρακτήρα, είναι αναγκαία η παράθεση περικοπών κειμένου ή λοιπού υλικού δημοσιευμένου σε άλλα μέσα (περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία, ιστοσελίδες κλπ) θα πρέπει να γίνεται ρητή μνεία του μέσου όπου δημοσιεύθηκε αρχικά το υλικό που αναπαράγεται ή του δημιουργού του.
 • Έχοντας υπ’ όψιν τους ότι ο παρών ιστότοπος είναι προσβάσιμος σε μέλη ανεξαρτήτου ηλικίας, να ΜΗΝ δημοσιεύουν θέματα με σεξουαλικό περιεχόμενο ούτε συνδέσμους (links) ή παραπομπές σε ιστοσελίδες με σεξουαλικό περιεχόμενο.
 • Σε περίπτωση δημοσίευσης πλέον του ενός (1) αρχείου πολυμέσων (video, ήχος, φωτογραφία) ανά μήνυμα, να κάνουν χρήση της λειτουργίας SPOILER σε αναλογία "ένα spoiler ανά αρχείο", έχοντας υπ’ όψιν τους ότι μόνη η χρήση φωτογραφιών ή βίντεο ως απάντηση σε μία συζήτηση δεν είναι επιτρεπτή, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης. Επιπλέον να μην χρησιμοποιούν τη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής (autoplay) στα video που ενσωματώνουν στα μηνύματά τους.
 • Να διατηρούν μόνο έναν λογαριασμό και να δηλώνουν έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, η οποία θα χρησιμοποιείται μόνο για ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία του ιστότοπου και δε θα κοινοποιείται σε τρίτους χωρίς τη ρητή συναίνεση του μέλους.
 • Να μη δημοσιεύουν το ίδιο θέμα ή μήνυμα περισσότερες από μία φορές και να μη διατηρούν θέματα στην επιφάνεια με συνεχή δημοσίευση μηνυμάτων [bumping]. Επιπλέον, να μη δημοσιεύουν νέο μήνυμα σε θέμα η συζήτηση του οποίου έχει σταματήσει πλέον του τριμήνου, εκτός εάν το νέο μήνυμα προσφέρει νέες και ουσιώδεις πληροφορίες για το υπό συζήτηση θέμα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης.
 • Να μη συμμετέχουν στον ιστότοπο με σκοπό τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών και να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία.
 • Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Εφόσον διατηρούν υπογραφή, αυτή να είναι διακριτική, να μην υπερβαίνει συνολικά σε διαστάσεις είτε μία (1) εικόνα μεγέθους 400x90 και 50 Kilobytes είτε τις πέντε (5) γραμμές κειμένου (μεγέθους γραμματοσειράς 14) και να μη διαφημίζει εμπορικά προϊόντα ή εμπορικές υπηρεσίες. Το μέγιστο όριο των avatars είναι 90x90 με ανώτατο επιτρεπόμενο μέγεθος τα 50Kb. Η ομάδα διαχείρισης του ιστότοπου δικαιούται να αφαιρέσει υπογραφές και avatars τα οποία κρίνει μη επιτρεπτά ή προσβλητικά ή αντίθετα με τους παρόντες Όρους Χρήσης.

Β. Επαφίεται στην κρίση της ομάδας διαχείρισης αν θα παραμένουν ενεργά θέματα ή μηνύματα, η θεματολογία των οποίων, έχει αποδειχθεί εμπειρικά, ότι οδηγεί σε αντιπαραθέσεις, αντεγκλήσεις ή συζητήσεις και μηνύματα αμφίβολης αξίας, χρησιμότητας και κοσμιότητας. Επιπλέον, οποιοδήποτε μήνυμα παραβιάζει τους παρόντες Όρους Χρήσης ή δεν ταιριάζει, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, με το ύφος και το περιεχόμενο του ιστότοπου, θα κλειδώνεται ή θα διαγράφεται κατά περίπτωση. Ο δε συγγραφέας του θα υπόκειται, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, σε προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της εισόδου του στον ιστότοπο (ban).

Δ. Τα μέλη συμφωνούν ότι ο λογαριασμός τους στον παρόντα ιστότοπο είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται για την είσοδο και λειτουργία όλων των υπηρεσιών που προσφέρονται ή θα προσφερθούν στο μέλλον από το electricalnews.gr

Ε. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του ιστότοπου. Δεν επιτρέπεται η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και εμμέσως. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή.

ΣΤ. Η παράβαση των παρόντων όρων καθώς και η προσπάθεια παράκαμψής τους με οποιονδήποτε τρόπο, επιφέρει τη λήψη μέτρων, περιλαμβανομένου του μόνιμου αποκλεισμού από τον ιστότοπο (ban), κατά την κρίση των συντονιστών.

Σημείωση πνευματικής ιδιοκτησίας: Η αναπαραγωγή των μηνυμάτων που δημοσιεύονται στο electricalnews.gr χωρίς άδεια απαγορεύεται. Τα πνευματικά δικαιώματα του πρωτότυπου περιεχομένου των μηνυμάτων ανήκουν στους συντάκτες τους, εκτός από τη δημοσιευμένη στον ιστότοπο υπόσταση των μηνυμάτων, την οποία παραχωρούν χωρίς αντάλλαγμα και ανέκκλητα στο electricalnews.gr

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση και διαμονή στην ιστοσελίδα μας και ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμη.

Με εκτίμηση

Θέματα κλάδου Ηλεκτρολογίας

Το video της εβδομάδας