Σύνδεση Εγγραφή

Ο λογαριασμός σας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Δημιουργία λογαριασμού

Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα *
Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *
Captcha *
Reload Captcha

Υποβρύχια καλώδια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ενεργειακά Μέσης Τάσης : Τα καλώδια αυτά κατασκευάζονται...

... βάσει διεθνών προδιαγραφών και είναι κυρίως πολυπολικά.
Κατασκευάζονται κατά παραγγελία και μεικτά καλώδια τα οποία έχουν ενσωματωμένους τηλεπικοινωνιακούς πυρήνες, τηλεφωνικών ζευγών ή οπτικών ινών για μετάδοση σημάτων ή πληροφοριών.

Αγωγός:
Χαλκός ή αλουμίνιο πολύκλωνος σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές IEC 60228.
Σε περίπτωση χρησιμοποίησης των αγωγών σε μεγάλα βάθη και εφ΄όσον ζητηθεί στεγανοποιείται ο αγωγός με ειδικό υλικό το οποίο εμποδίζει την διείσδυση του νερού σε περίπτωση ζημίας επί του καλωδίου.

Μόνωση:
XLPE
EPR
MIND (εμποτισμένο χαρτί)

Θωράκιση:
Σύρματα ή ταινίες χαλκού και μολύβδινος μανδύας όπου χρειάζεται.

Οπλισμός:
Η προστασία του καλωδίου από μηχανικές κακώσεις επιτυγχάνεται με τον οπλισμό αποτελούμενο από ατσαλοσύρματα.
Τα ατσαλοσύρματα δίνουν στα καλώδια και την απαιτούμενη μηχανική αντοχή στην τάνυση, η οποία απαιτείται για την πόντιση.
Τα ατσαλοσύρματα είναι διαφόρων κατηγοριών φορτίου θραύσης και είναι ισχυρώς γαλβανισμένα.

Εξωτερική προστασία:
Η εξωτερική προστασία του καλωδίου ανάλογα με τις περιστάσεις και απαιτήσεις της εγκατάστασης επιτυγχάνεται με :
• μανδύα από PVC ή PE
• στρώματα από νήματα πολυπροπυλενίου ή γιούτας .

Δεδομένου ότι τα υποβρύχια καλώδια ως επί το πλείστον ζητούνται σε μεγάλα μήκη, κατασκευάζονται εργοστασιακοί σύνδεσμοι προ του οπλισμού, οι οποίοι ενώνουν τμηματικά μήκη παραγωγής, τα οποία έχουν υποστεί όλες τις προβλεπόμενες δοκιμές.
Ο εργοστασιακός σύνδεσμος υπόκειται σε αυστηρότατες δοκιμές για τον έλεγχο ποιότητας κατασκευής (ακτινογραφίες της κόλλησης του αγωγού, της μόνωσης κ.τ.λ.).

Τηλεπικοινωνιακά :
Τα τηλεπικοινωνιακά υποβρύχια καλώδια είναι σε γενικές γραμμές όμοια με τα υπόγεια καλώδια. Διαφέρει ουσιαστικά ο οπλισμός τους ο οποίος προσαρμόζεται στις μηχανικές απαιτήσεις των υποβρυχίων καλωδίων (βλέπε ενεργειακά).

› Υποβρύχια Καλώδια Οπτικών Ινών

Καλώδια για υποβρύχιες διασυνδέσεις χωρίς αναγεννητές (με μονότροπες οπτικές ίνες)

Τα υποβρύχια καλώδια οπτικών ινών για τηλεπικοινωνιακές διασυνδέσεις που δεν απαιτούν την χρήση υποβρυχίων αναγεννητών αποτελούνται από έναν οπτικό πυρήνα στο κέντρο του καλωδίου που είναι κατασκευασμένος από έναν ερμητικά κλειστό σωληνίσκο από ανοξείδωτο ατσάλι που περιέχει έως 48 μονότροπες οπτικές ίνες. Οι οπτικές ίνες τοποθετούνται εντός του σωληνίσκου με περίσσεια μήκους (χαλαρή δομή), περιβάλλονται από πληρωτικό μέσο ( jelly ) το οποίο τις προστατεύει από μηχανικές καταπονήσεις και από πιθανή διείσδυση νερού, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει ένα συστατικό το οποίο απορροφά το υδρογόνο. Έτσι σε κάθε περίπτωση αποφεύγεται οποιαδήποτε χειροτέρευση των χαρακτηριστικών μετάδοσης τους.

Με σκοπό την μοναδική αναγνώριση τους εντός των σωληνίσκων οι οπτικές ίνες χωρίζονται σε ομάδες των 12 ινών έκαστη.
Κάθε ομάδα αναγνωρίζεται από μια κλωστή διαφορετικού χρώματος που την περιβάλλει.
Σε κάθε ομάδα οι οπτικές ίνες αναγνωρίζονται καθώς φέρουν διαφορετικό χρώμα ακολουθώντας μια σειρά 12 χρωμάτων η οποία επαναλαμβάνεται.
Με σκοπό την επίτευξη μεγάλων συνεχόμενων μηκών υποβρυχίων καλωδίων οπτικών ινών τα οποία ξεπερνούν τα 300 Km χρησιμοποιείται ένας εύκαμπτος εργοστασιακός σύνδεσμος που πραγματοποιείται στον οπτικό πυρήνα των καλωδίων όπου συγκολλούνται οι οπτικές ίνες. Ο σύνδεσμος αυτός εξασφαλίζει στα καλώδια στο σημείο κατασκευής του την ίδια εξωτερική διάμετρο και τα ίδια μηχανικά χαρακτηριστικά.
Υποβρύχια καλώδια οπτικών ινών Ελαφρού Οπλισμού ( LWA )
• Αποτελούνται από τον οπτικό πυρήνα όπως περιγράφεται ανωτέρω και τα παρακάτω διαδοχικά στρώματα προστασίας:

› Μανδύα πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας ( HD PE ) λεπτού πάχους

› 1 η στρώση οπλισμού αποτελούμενη από επικασσιτερωμένα ατσάλινα σύρματα υψηλής αντοχής σε εφελκυσμό και μικρής εξωτερικής διαμέτρου

› Εξωτερικό μανδύα πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας

Υποβρύχια καλώδια οπτικών ινών Απλού Οπλισμού ( SA )
• Αποτελούνται από τον οπτικό πυρήνα όπως περιγράφεται ανωτέρω και τα παρακάτω διαδοχικά στρώματα προστασίας:

› Μανδύα πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας ( HD PE ) λεπτού πάχους

› 1 η στρώση οπλισμού αποτελούμενη από επικασσιτερωμένα ατσάλινα σύρματα υψηλής αντοχής σε εφελκυσμό και μικρής εξωτερικής διαμέτρου

› 2η στρώση οπλισμού αποτελούμενη από επικασσιτερωμένα ατσάλινα σύρματα υψηλής αντοχής σε εφελκυσμό

› Εξωτερικό μανδύα πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας

Υποβρύχια καλώδια οπτικών ινών Διπλού Οπλισμού ( DA )
• Αποτελούνται από τον οπτικό πυρήνα όπως περιγράφεται ανωτέρω και τα παρακάτω διαδοχικά στρώματα προστασίας:

› Μανδύα πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας ( HD PE ) λεπτού πάχους

› 1 η στρώση οπλισμού αποτελούμενη από επικασσιτερωμένα ατσάλινα σύρματα υψηλής αντοχής σε εφελκυσμό και μικρής εξωτερικής διαμέτρου

› 2η στρώση οπλισμού αποτελούμενη από επικασσιτερωμένα ατσάλινα σύρματα υψηλής αντοχής σε εφελκυσμό

› 3η στρώση οπλισμού αποτελούμενη από επικασσιτερωμένα ατσάλινα σύρματα υψηλής αντοχής σε εφελκυσμό

› Εξωτερικό μανδύα πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας

› Σύνθετα Υποβρύχια Καλώδια ενεργείας / οπτικών ινών

Σύνθετα καλώδια ενεργείας / οπτικών ινών (με μονότροπες ή πολύτροπες οπτικές ίνες)
Η κατασκευή των σύνθετων καλωδίων ενεργείας / οπτικών ινών είναι όμοια με την κατασκευή των αντίστοιχων καλωδίων ενεργείας με την προσθήκη ενός οπτικού πυρήνα στην δομή του καλωδίου.
Ο οπτικός πυρήνας αποτελείται από έναν ερμητικά κλειστό σωληνίσκο από ανοξείδωτο ατσάλι που περιέχει έως 48 οπτικές ίνες.
Οι οπτικές ίνες τοποθετούνται εντός του σωληνίσκου με περίσσεια μήκους (χαλαρή δομή) και περιβάλλονται από πληρωτικό μέσο ( jelly ) το οποίο τις προστατεύει από μηχανικές καταπονήσεις, διείσδυση νερού ή διείσδυση υδρογόνου που πιθανόν να προκαλούσαν χειροτέρευση των χαρακτηριστικών μετάδοσης τους. Στην περίπτωση που το συνολικό μήκος της διασύνδεσης με σύνθετα καλώδια ενεργείας/οπτικών ινών είναι σχετικά μικρό είναι δυνατή η χρήση πολύτροπων οπτικών ινών στον οπτικό πυρήνα των καλωδίων.
Σε αντίθετη περίπτωση χρησιμοποιούνται μονότροπες οπτικές ίνες.

Σύνθετα υποβρύχια καλώδια

Στην περίπτωση αυτή ο οπτικός πυρήνας (ο οποίος συνήθως φέρει εξωτερικό μανδύα πολυαιθυλενίου) τοποθετείται στα διάκενα τα οποία δημιουργούνται κατά την φάση της συστροφής των μονωμένων αγωγών του υποβρυχίου καλωδίου.
Η κατασκευή του οπτικού πυρήνα επιτρέπει σε αυτόν αντοχή σε φορτία σύνθλιψης και σε υδροστατική πίεση που ξεπερνούν τις απαιτήσεις εγκατάστασης των σύνθετων υποβρυχίων καλωδίων σε μεγάλα βάθη.
Η προστασία του οπτικού πυρήνα υπό φορτία εφελκυσμού εξασφαλίζεται από τα διαδοχικά στρώματα προστασίας και τον οπλισμό του σύνθετου υποβρυχίου καλωδίου.
Για την επίτευξη μεγάλων συνεχόμενων μηκών σύνθετων υποβρυχίων καλωδίων χρησιμοποιούνται εύκαμπτοι εργοστασιακοί σύνδεσμοι που συνδέουν τα διαδοχικά μήκη των μονωμένων αγωγών και του οπτικού πυρήνα των καλωδίων κατά την φάση της συστροφής τους και πριν την τοποθέτηση των επάλληλων στρωμάτων προστασίας και οπλισμού. Με τον τρόπο αυτό στις θέσεις πραγματοποίησης των εργοστασιακών συνδέσμων παρατηρείται μόνο μικρή επαύξηση της εξωτερικής διαμέτρου των καλωδίων, ενώ διατηρούνται τα μηχανικά , οπτικά και ηλεκτρικά τους χαρακτηριστικά

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας

Περισσότερες πληροφορίες

Αποδοχή

1) Γενικοί όροι:

Α. Τα μηνύματα και τα άρθρα, εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους και όχι την επίσημη θέση του ιστότοπου, εκτός εάν κάτι τέτοιο δηλώνεται ρητά από αρμόδιο μέλος της ομάδας διαχείρισης.

Β. Στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας υπάρχει η αναζήτηση, η οποία περιέχει μια αρκετά μεγάλη βάση δεδομένων στον τομέα της ηλεκτρολογίας. Με γράμματα ή με μικρές λέξεις κλειδιά, θα βρείτε αυτό που αναζητάτε στον κλάδο της ηλεκτρολογίας.

Γ. Απαγορεύεται η αντιγραφή άρθρων χωρίς τη ρητή ή γραπτή μας συναίνεση. Για την πλήρη αναδημοσίευση άρθρου απαιτείται ρητή άδεια από το δημιουργό του, ή σε αυτόν που ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα. Για αντιγραφή άρθρων, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@electricalnews.gr Στα άρθρα που θα επιτραπεί η αντιγραφή, να αναγράφετε στο κάτω μέρος την πηγή τουλάχιστον, με σύνδεσμο ο οποίος θα οδηγεί κατ ευθείαν στο σωστό άρθρο.

2) Γενικά για την ιστοσελίδα μας:

Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε με σκοπό να μαζέψει όσο περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στον κλάδο της ηλεκτρολογίας, να παρουσιάσει νέο υλικό ή εταιρείες κατασκευής ηλεκτρολογικού υλικού, εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, τεχνολογία στο κομμάτι των υπολογιστών και του software, να παρέχει γνώση και πληροφορία σε Ηλεκτρολόγους, Ηλεκτρονικούς, ανθρώπους που ασχολούνται είτε από χόμπι είτε επαγγελματικά με το Hardware, απλούς πολίτες που πολλές φορές τους δημιουργούνται απορίες πάνω σε πολλά από αυτά τα θέματα και θα ήθελαν κάποιες βασικές πληροφορίες ώστε να γνωρίζουν που θα απευθυνθούν και γενικότερα, ενημέρωση σε Ηλεκτρολογία - τεχνολογία - τεχνικά άρθρα.

Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα η σελίδα αυτή να δημοσιεύσει συνδικαλιστικό ή πολιτικό περιεχόμενο και γενικότερα περιεχόμενο που φέρνει σε αντιπαράθεση επαγγελματίες, απλούς αναγνώστες, εταιρείες κλπ.

Αφορά μόνο προώθηση ιδεών και γνώσεων για τον κλάδο της Ηλεκτρολογίας και της Τεχνολογίας.

Τα άρθρα έχουν κυρίως εκπαιδευτικό χαρακτήρα και είναι γραμμένα με τρόπο, όσο γίνεται πιο κατανοητό για όλους, είτε είναι επαγγελματίες είτε είναι απλοί αναγνώστες που τους ενδιαφέρει η θεματολογία μας.

Γνωρίζω ότι έχουμε ανοίξει πολλά κεφάλαια πχ: Ηλεκτρολογία -  τηλεπικοινωνίες - υπολογιστές - τεχνολογία -κινητά και πολλά ακόμη και αυτό καθιστά το έργο της σελίδας ακόμη πιο δύσκολο. Προσπαθούμε καθημερινά να εμπλουτίσουμε τη βάση δεδομένων μας με νέα άρθρα σε όσες περισσότερες κατηγορίες μπορούμε.

Ζητούμε την κατανόηση του κοινού, καθημερινά συνδυάζουμε τις προσωπικές μας δουλειές και την ενημέρωση της σελίδας ώστε να υπάρχει υλικό για όλα όσα προαναφέραμε, στη σοβαρότερη και εγκυρότερη μορφή που είναι εφικτό.

Πριν δημοσιευτεί κάποιο άρθρο, κοιτάμε να είναι όσο πιο εμπεριστατωμένο γίνεται και να μη δίνει λανθασμένες ή παραπλανητικές πληροφορίες.

3) Διαφημίσεις

Οποιοσδήποτε θελήσει ή επιθυμεί να διαφημιστεί σε αυτή τη σελίδα με τον τρόπο δημοσίευσης κάποιου άρθρου, θα πρέπει να μεριμνεί ώστε το άρθρο να έχει κυρίως εκπαιδευτικό χαρακτήρα πάνω σε αυτό που θα παρουσιάσει. Πχ: Αν είναι κατασκευαστής κάποιου υλικού, θα πρέπει να παρουσιάσει το υλικό αυτό με κάθε λεπτομέρεια καθώς και το τι ακριβώς κάνει  και κατόπιν αυτού, να παρουσιάσει με κάποιο link την εταιρεία του ή τη μάρκα του υλικού που αντιπροσωπεύει.

Για διαφήμιση, υπάρχουν τα banner σε όλες τις σελίδες και μπορούν να μπουν ακόμη και στα άρθρα διακριτικά banners τα οποία με τα αντίστοιχα links θα οδηγούν στην εκάστοτε εταιρεία.

Υπάρχει και η δυνατότητα παρουσίασης ακόμη και σε μορφή βιντεοσκόπησης της εταιρείας του, από ανθρώπους μας, οι οποίοι θα αναλάβουν τη βιντεοσκόπηση σε συνεργασία πάντα με υπεύθυνο της εταιρείας ο οποίος θα εξηγεί καθ όλη τη διάρκεια το κάθε τι που βλέπουμε στο βίντεο, ώστε να έχει και τη μορφή εκπαίδευσης αλλά και την καλύτερη διαφημιστική καμπάνια της κάθε εταιρείας.

Υπάρχει η δυνατότητα βιντεοσκόπησης ακόμη και με droners.

4) Forum (το Forum θα λειτουργήσει προσεχώς, κατασκευάζεται για την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία, του forum και των χρηστών)

Α. Τα μέλη οφείλουν να συμμετέχουν με ευπρέπεια και κατά τρόπο που σέβεται την ισχύουσα νομοθεσία, τα υπόλοιπα μέλη και την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, προκειμένου να διατηρούν το δικαίωμα της συμμετοχής στον ιστότοπο. Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

 • Να αξιοποιούν την αναζήτηση του ιστότοπου ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη επανάληψη.
 • Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα.
 • Να σέβονται τους συνομιλητές τους, ιδίως όταν διαφωνούν με τις απόψεις τους, έχοντας υπ’ όψιν τους ότι είναι θεμιτή η κριτική στις ιδέες και απόψεις αλλά όχι σε όσους τις εκφέρουν, αποφεύγοντας εκφράσεις που θίγουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή τις πολιτικές ή αθλητικές ή προσωπικές ή άλλες προτιμήσεις του κάθε μέλους.
 • Να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα στην ελληνική γραφή και να χρησιμοποιούν λατινικούς χαρακτήρες στην ξένη ορολογία. Η χρήση άλλων γλωσσών επιτρέπεται στο ατομικό προφίλ και την υπογραφή των μελών αλλά και σε μηνύματα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης.
 • Να παραμένουν εντός της θεματολογίας της ιστοσελίδας, των ενοτήτων και των επί μέρους θεμάτων, να μην δημοσιεύουν αμιγώς πολιτικά μηνύματα ούτε να συμμετέχουν σε πολιτικές ή κομματικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις.
 • Να τεκμηριώνουν κατά το δυνατόν τις απόψεις τους. Όταν, στα πλαίσια ενημερωτικού χαρακτήρα, είναι αναγκαία η παράθεση περικοπών κειμένου ή λοιπού υλικού δημοσιευμένου σε άλλα μέσα (περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία, ιστοσελίδες κλπ) θα πρέπει να γίνεται ρητή μνεία του μέσου όπου δημοσιεύθηκε αρχικά το υλικό που αναπαράγεται ή του δημιουργού του.
 • Έχοντας υπ’ όψιν τους ότι ο παρών ιστότοπος είναι προσβάσιμος σε μέλη ανεξαρτήτου ηλικίας, να ΜΗΝ δημοσιεύουν θέματα με σεξουαλικό περιεχόμενο ούτε συνδέσμους (links) ή παραπομπές σε ιστοσελίδες με σεξουαλικό περιεχόμενο.
 • Σε περίπτωση δημοσίευσης πλέον του ενός (1) αρχείου πολυμέσων (video, ήχος, φωτογραφία) ανά μήνυμα, να κάνουν χρήση της λειτουργίας SPOILER σε αναλογία "ένα spoiler ανά αρχείο", έχοντας υπ’ όψιν τους ότι μόνη η χρήση φωτογραφιών ή βίντεο ως απάντηση σε μία συζήτηση δεν είναι επιτρεπτή, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης. Επιπλέον να μην χρησιμοποιούν τη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής (autoplay) στα video που ενσωματώνουν στα μηνύματά τους.
 • Να διατηρούν μόνο έναν λογαριασμό και να δηλώνουν έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, η οποία θα χρησιμοποιείται μόνο για ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία του ιστότοπου και δε θα κοινοποιείται σε τρίτους χωρίς τη ρητή συναίνεση του μέλους.
 • Να μη δημοσιεύουν το ίδιο θέμα ή μήνυμα περισσότερες από μία φορές και να μη διατηρούν θέματα στην επιφάνεια με συνεχή δημοσίευση μηνυμάτων [bumping]. Επιπλέον, να μη δημοσιεύουν νέο μήνυμα σε θέμα η συζήτηση του οποίου έχει σταματήσει πλέον του τριμήνου, εκτός εάν το νέο μήνυμα προσφέρει νέες και ουσιώδεις πληροφορίες για το υπό συζήτηση θέμα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης.
 • Να μη συμμετέχουν στον ιστότοπο με σκοπό τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών και να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία.
 • Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Εφόσον διατηρούν υπογραφή, αυτή να είναι διακριτική, να μην υπερβαίνει συνολικά σε διαστάσεις είτε μία (1) εικόνα μεγέθους 400x90 και 50 Kilobytes είτε τις πέντε (5) γραμμές κειμένου (μεγέθους γραμματοσειράς 14) και να μη διαφημίζει εμπορικά προϊόντα ή εμπορικές υπηρεσίες. Το μέγιστο όριο των avatars είναι 90x90 με ανώτατο επιτρεπόμενο μέγεθος τα 50Kb. Η ομάδα διαχείρισης του ιστότοπου δικαιούται να αφαιρέσει υπογραφές και avatars τα οποία κρίνει μη επιτρεπτά ή προσβλητικά ή αντίθετα με τους παρόντες Όρους Χρήσης.

Β. Επαφίεται στην κρίση της ομάδας διαχείρισης αν θα παραμένουν ενεργά θέματα ή μηνύματα, η θεματολογία των οποίων, έχει αποδειχθεί εμπειρικά, ότι οδηγεί σε αντιπαραθέσεις, αντεγκλήσεις ή συζητήσεις και μηνύματα αμφίβολης αξίας, χρησιμότητας και κοσμιότητας. Επιπλέον, οποιοδήποτε μήνυμα παραβιάζει τους παρόντες Όρους Χρήσης ή δεν ταιριάζει, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, με το ύφος και το περιεχόμενο του ιστότοπου, θα κλειδώνεται ή θα διαγράφεται κατά περίπτωση. Ο δε συγγραφέας του θα υπόκειται, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, σε προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της εισόδου του στον ιστότοπο (ban).

Δ. Τα μέλη συμφωνούν ότι ο λογαριασμός τους στον παρόντα ιστότοπο είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται για την είσοδο και λειτουργία όλων των υπηρεσιών που προσφέρονται ή θα προσφερθούν στο μέλλον από το electricalnews.gr

Ε. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του ιστότοπου. Δεν επιτρέπεται η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και εμμέσως. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή.

ΣΤ. Η παράβαση των παρόντων όρων καθώς και η προσπάθεια παράκαμψής τους με οποιονδήποτε τρόπο, επιφέρει τη λήψη μέτρων, περιλαμβανομένου του μόνιμου αποκλεισμού από τον ιστότοπο (ban), κατά την κρίση των συντονιστών.

Σημείωση πνευματικής ιδιοκτησίας: Η αναπαραγωγή των μηνυμάτων που δημοσιεύονται στο electricalnews.gr χωρίς άδεια απαγορεύεται. Τα πνευματικά δικαιώματα του πρωτότυπου περιεχομένου των μηνυμάτων ανήκουν στους συντάκτες τους, εκτός από τη δημοσιευμένη στον ιστότοπο υπόσταση των μηνυμάτων, την οποία παραχωρούν χωρίς αντάλλαγμα και ανέκκλητα στο electricalnews.gr

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση και διαμονή στην ιστοσελίδα μας και ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμη.

Με εκτίμηση

Θέματα κλάδου Ηλεκτρολογίας

 1. Δημοφιλή άρθρα

Το video της εβδομάδας