Ελεύθερες εφαρμογές σχεδίου για Υπολογιστή, ηλεκτρολόγων - μηχανικών - αρχιτεκτόνων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε εφαρμογές σχεδιου για πολλούς επαγγελματίες...

...Ηλεκτρολόγους - μηχανικούς - αρχιτέκτονες κλπ.

Δεν έχετε παρά να κάνετε κλίκ στην εφαρμογή που σας ενδιαφέρει και να την κατεβάσετε. Είναι δωρεάν. Καλές δοκιμές !!

Free CAD 

Σχεδιαστικό πρόγραμμα που επιτρέπει την δημιουργία μοντέλων τριών διαστάσεων. Απευθύνεται κυρίως στον μηχανολογικό σχεδιασμό, αλλά καλύπτει ξεκάθαρα και το ευρύτερο φάσμα χρήσης όπως η αρχιτεκτονική και άλλες ειδικότητες μηχανικών.
Υποστηρίζει Windows, linux και MacOS

http://sourceforge.net/projects/free-cad/

Draftsight 

Εφαρμογή δημιουργίας 2D σχεδίων με επαγγελματικές προδιαγραφές που προσφέρεται δωρεάν. Δημιουργήστε, επεξεργαστείτε και μοιραστείτε αρχεία DWG εύκολα και απλά με τα εργαλεία που προσφέρει το DraftSight.
Η ευκολία χρήσης σε συνδυασμό με τις χαμηλές απαιτήσεις συστήματος το καθιστούν μια αξιόλογη λύση.

http://www.3ds.com/products/draftsight/free-cad-software/

DoubleCad XT 

Δωρεάν έκδοση του εμπορικού πακέτου DoubleCad η οποία επιτρέπει την διαχείριση και επεξεργασία δισδιάστατων (2D) γραφικών και σχεδίων. Παρόμοιο με το εμπορικό AutoCad LT

http://www.doublecad.com/Products/DoubleCADXT/tabid/1100/Default.aspx

SketchUp

Δωρεάν εφαρμογή από το Google που επιτρέπει την δημιουργία τρισδιάστατων γραφικών. Το κυρίως πλεονέκτημα του έναντι άλλων παρόμοιων εργαλείων (εκτός του ότι προσφέρεται δωρεάν έκδοση) είναι ότι έχει σχεδιαστεί έχοντας υπόψιν τον αρχάριο χρήστη. Συνεπώς είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από του μη ειδήμονες του χώρου, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε αρκετό χρόνο για να εξοικειωθείτε στη χρήση του

http://sketchup.google.com/

NanoCad

Εφαρμογή CAD που προσφέρει τη δημιουργία επαγγελματικών σχεδίων μέσα από μια ολοκληρωμένη και καλοσχεδιασμένη εφαρμογή. Διαθέτει τις περισσότερες λειτουργίες που περιμένει να βρει κανείς σε εφαρμογές του είδους και μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες δημιουργίας δισδιάστατων σχεδίων.
Απαιτεί εγγραφή στο site του προϊόντος (δωρεάν) για να μπορέσετε να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε.
Υποστηρίζει Windows XP και νεότερα

http://nanocad.com/

GCad

Ένα πρόγραμμα CAD (computer aided design) που επιτρέπει την δημιουργία δισδιάστατων και τρισδιάστατων γραφικών και σχεδίων. Πρόκειται για μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για αυτούς που δεν μπορούν να επωμιστούν το κόστος του AutoCad

http://www.gcad3d.org/

Circuitlab

Διαδικτυακή εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να σχεδιάσετε και να δοκιμάσετε ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά κυκλώματα.
Πολύ εύκολο στη χρήση, προσφέρει μα πλατφόρμα στην οποία μπορεί να κάνει δοκιμές ένας επαγγελματίας, να μάθει ένας μαθητής ή να διασκεδάσει κάποιος ο οποίος θέλει να πειραματιστεί.
Μια αρκετά καλή ιδέα η οποία έχει εκτελεστεί άψογα και λειτουργεί εξολοκλήρου μέσω του browser σας.

https://www.circuitlab.com/

LibreCad

Εφαρμογή τύπου CAD που προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργία τεχνικών σχεδίων υψηλών προδιαγραφών. Υποστηρίζει τη δημιουργία σχεδίων δύο διαστάσεων μόνο και είναι κατά μεγάλο ποσοστό μεταφρασμένο και στα ελληνικά.
Είναι μια ολοκληρωμένη λύση CAD, με πολλά εργαλεία και δυνατότητες που θα ικανοποιήσει τους έμπειρους χρήστες, αλλά επίσης θα επιτρέψει και σε έναν αρχάριο να κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο. Τα δύο αρνητικά του είναι ή σχετικά ελλιπής κάλυψη στο τομέα εγχειρίδιου χρήσης καθώς και στις μορφές αρχείου που υποστηρίζει κατά την εξαγωγή του σχεδίου.
Πρόκειται για εφαρμογή ανοικτού κώδικα (οpen source) που υποστηρίζει Windows, Mac και Linux.

http://librecad.org

Archimedes

Εφαρμογή δημιουργία σχεδίων τύπου CAD. Βασίζεται σε τεχνολογία Java και μπορεί να εκτελεστεί σε οποιοδήποτε υπολογιστή υποστηρίζει τη γλώσσα. Πρόκειται για μια καλή εναλλακτική λύση για αυτούς που δεν μπορούν να αγοράσουν τα γνωστά εμπορικά πακέτα, χωρίς όμως να προσφέρει και όλες τις δικές τους δυνατότητες.

http://www.archimedes.org.br/

BRL-CAD

Ενα εξαιρετικό πρόγραμμα δημιουργίας τρισδιάστατων μοντέλων. Πρόκειται για μία πολύ καλή εναλλακτική λύση του εμπορικού τίτλου AutoCad, και είναι σχεδιασμένο κυρίως με αυτόν το σκοπό, παρόλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη δημιουργία άλλων τρισδιάστατων μοντέλων. Διατίθεται σε εκδόσεις για windows, mac και linux.

http://www.brlcad.org/ 

DIA

Μια εφαρμογή για την δημιουργία διαγραμμάτων προσφέροντας μια δωρεάν εναλλακτική λύση για το Microsoft Visio

http://live.gnome.org/Dia

Yed

Αν σας ενδιαφέρει η δημιουργία διαγραμμάτων απεικόνισης ιεραρχικά δομημένων πληροφοριών, τότε το Yed είναι ένα πρόγραμμα που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.
Πρόκειται για ένα ευέλικτο και ισχυρό εργαλείο δημιουργίας διαγραμμάτων με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε διαγράμματα δικτύων, σχέδια, πλάνα έργων, οργανικά σχεδιαγράμματα ή οτιδήποτε άλλο απεικονίζεται σε ένα διάγραμμα.

Το Πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν και βάσει του VirusTotal και του Web of Trust είναι καθαρό από κακόβουλα στοιχεία.
Το πρόγραμμα προσφέρεται σε εκδόσεις για Windows, MacOS και Linux.

https://www.yworks.com/products/yed

Drawpad 

Το DrawPad είναι ένα μικρό και απλό πρόγραμμα επεξεργασίας διανυσματικών (vector) γραφικών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Μολύβι και πολλαπλές βούρτσες, γραμμή και επιλογές κειμένου ενώ προσφέρει και τη δυνατότητα δημιουργίας απλών γεωμετρικών σχημάτων

Καθώς όλα αυτά είναι διανυσματικά αντικείμενα, μπορούν να τροποποιηθούν αργότερα με διάφορους τρόπους.
Με ένα και μόνο κλικ μπορείτε να μετακινήσετε, να αλλάξετε το μέγεθος και να περιστρέψτε οποιοδήποτε από τα αντικείμενα που έχετε δημιουργήσει.
Επίσης μπορείτε να εφαρμόσετε διάφορα επιπλέον φίλτρα απευθείας πάνω σε κάθε αντικείμενο, ενώ το ρυθμιζόμενο ζουμ του σας βοηθά να τοποθετήσετε τα αντικείμενα σας με μεγάλο βαθμό ακρίβειας.

Προσφέρει ακόμη και την χρήση επιπέδων (layers) που θα σας βοηθήσουν στη δημιουργία και διαχείριση πιο πολύπλοκων σχεδίων.
Τα παραγόμενα γραφικά μπορούν να εξαχθούν σε διάφορες μορφές εικόνας (jpeg, png, bmp, svg κλπ).

Υποστηρίζει όλες τις μοντέρνες εκδόσεις των Windows

http://www.nchsoftware.com/drawpad/index.html

Autorealm

Το Autorealm είναι ένα εργαλείο μέσω του οποίου μπορεί κανείς να δημιουργήσει, με ευκολία, διαφόρων ειδών φανταστικούς χάρτες.
Απευθύνεται κυρίως στους φανατικούς των παιχνιδιών role-playing, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτή τη χρήση μόνο.
Το γραφικό περιβάλλον εργασίας του είναι εύχρηστο και απλό κάνοντας το προσιτό σε χρήστες όλων των επιπέδων.
Υποστηρίζει Windows XP και νεότερα

http://autorealm.sourceforge.net/

Project Draw

Διαδικτυακό εργαλείο από την AutoDesk που επιτρέπει την δημιουργία, αποθήκευση και εξαγωγή σχεδιαγραμμάτων με εξαιρετικές δυνατότητες. Πρόκειται για ένα πλήρες εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντικατάσταση του Visio από επαγγελματίες και ερασιτέχνες με εξαιρετικά αποτελέσματα. Για να αποθηκεύσετε online τις δημιουργίες πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό.
Η εφαρμογή τρέχει εξολοκλήρου μέσα από τον browser σας και είναι συμβατή με τους περισσότερους γνωστούς περιηγητές σελίδων

http://draw.labs.autodesk.com/

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « PanelCAD Για εγκαταστάτες Electrical Design - τι είναι ? »

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας

Περισσότερες πληροφορίες

Αποδοχή

1) Γενικοί όροι:

Α. Τα μηνύματα και τα άρθρα, εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους και όχι την επίσημη θέση του ιστότοπου, εκτός εάν κάτι τέτοιο δηλώνεται ρητά από αρμόδιο μέλος της ομάδας διαχείρισης.

Β. Στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας υπάρχει η αναζήτηση, η οποία περιέχει μια αρκετά μεγάλη βάση δεδομένων στον τομέα της ηλεκτρολογίας. Με γράμματα ή με μικρές λέξεις κλειδιά, θα βρείτε αυτό που αναζητάτε στον κλάδο της ηλεκτρολογίας.

Γ. Απαγορεύεται η αντιγραφή άρθρων χωρίς τη ρητή ή γραπτή μας συναίνεση. Για την πλήρη αναδημοσίευση άρθρου απαιτείται ρητή άδεια από το δημιουργό του, ή σε αυτόν που ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα. Για αντιγραφή άρθρων, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@electricalnews.gr Στα άρθρα που θα επιτραπεί η αντιγραφή, να αναγράφετε στο κάτω μέρος την πηγή τουλάχιστον, με σύνδεσμο ο οποίος θα οδηγεί κατ ευθείαν στο σωστό άρθρο.

2) Γενικά για την ιστοσελίδα μας:

Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε με σκοπό να μαζέψει όσο περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στον κλάδο της ηλεκτρολογίας, να παρουσιάσει νέο υλικό ή εταιρείες κατασκευής ηλεκτρολογικού υλικού, εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, τεχνολογία στο κομμάτι των υπολογιστών και του software, να παρέχει γνώση και πληροφορία σε Ηλεκτρολόγους, Ηλεκτρονικούς, ανθρώπους που ασχολούνται είτε από χόμπι είτε επαγγελματικά με το Hardware, απλούς πολίτες που πολλές φορές τους δημιουργούνται απορίες πάνω σε πολλά από αυτά τα θέματα και θα ήθελαν κάποιες βασικές πληροφορίες ώστε να γνωρίζουν που θα απευθυνθούν και γενικότερα, ενημέρωση σε Ηλεκτρολογία - τεχνολογία - τεχνικά άρθρα.

Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα η σελίδα αυτή να δημοσιεύσει συνδικαλιστικό ή πολιτικό περιεχόμενο και γενικότερα περιεχόμενο που φέρνει σε αντιπαράθεση επαγγελματίες, απλούς αναγνώστες, εταιρείες κλπ.

Αφορά μόνο προώθηση ιδεών και γνώσεων για τον κλάδο της Ηλεκτρολογίας και της Τεχνολογίας.

Τα άρθρα έχουν κυρίως εκπαιδευτικό χαρακτήρα και είναι γραμμένα με τρόπο, όσο γίνεται πιο κατανοητό για όλους, είτε είναι επαγγελματίες είτε είναι απλοί αναγνώστες που τους ενδιαφέρει η θεματολογία μας.

Γνωρίζω ότι έχουμε ανοίξει πολλά κεφάλαια πχ: Ηλεκτρολογία -  τηλεπικοινωνίες - υπολογιστές - τεχνολογία -κινητά και πολλά ακόμη και αυτό καθιστά το έργο της σελίδας ακόμη πιο δύσκολο. Προσπαθούμε καθημερινά να εμπλουτίσουμε τη βάση δεδομένων μας με νέα άρθρα σε όσες περισσότερες κατηγορίες μπορούμε.

Ζητούμε την κατανόηση του κοινού, καθημερινά συνδυάζουμε τις προσωπικές μας δουλειές και την ενημέρωση της σελίδας ώστε να υπάρχει υλικό για όλα όσα προαναφέραμε, στη σοβαρότερη και εγκυρότερη μορφή που είναι εφικτό.

Πριν δημοσιευτεί κάποιο άρθρο, κοιτάμε να είναι όσο πιο εμπεριστατωμένο γίνεται και να μη δίνει λανθασμένες ή παραπλανητικές πληροφορίες.

3) Διαφημίσεις

Οποιοσδήποτε θελήσει ή επιθυμεί να διαφημιστεί σε αυτή τη σελίδα με τον τρόπο δημοσίευσης κάποιου άρθρου, θα πρέπει να μεριμνεί ώστε το άρθρο να έχει κυρίως εκπαιδευτικό χαρακτήρα πάνω σε αυτό που θα παρουσιάσει. Πχ: Αν είναι κατασκευαστής κάποιου υλικού, θα πρέπει να παρουσιάσει το υλικό αυτό με κάθε λεπτομέρεια καθώς και το τι ακριβώς κάνει  και κατόπιν αυτού, να παρουσιάσει με κάποιο link την εταιρεία του ή τη μάρκα του υλικού που αντιπροσωπεύει.

Για διαφήμιση, υπάρχουν τα banner σε όλες τις σελίδες και μπορούν να μπουν ακόμη και στα άρθρα διακριτικά banners τα οποία με τα αντίστοιχα links θα οδηγούν στην εκάστοτε εταιρεία.

Υπάρχει και η δυνατότητα παρουσίασης ακόμη και σε μορφή βιντεοσκόπησης της εταιρείας του, από ανθρώπους μας, οι οποίοι θα αναλάβουν τη βιντεοσκόπηση σε συνεργασία πάντα με υπεύθυνο της εταιρείας ο οποίος θα εξηγεί καθ όλη τη διάρκεια το κάθε τι που βλέπουμε στο βίντεο, ώστε να έχει και τη μορφή εκπαίδευσης αλλά και την καλύτερη διαφημιστική καμπάνια της κάθε εταιρείας.

Υπάρχει η δυνατότητα βιντεοσκόπησης ακόμη και με droners.

4) Forum (το Forum θα λειτουργήσει προσεχώς, κατασκευάζεται για την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία, του forum και των χρηστών)

Α. Τα μέλη οφείλουν να συμμετέχουν με ευπρέπεια και κατά τρόπο που σέβεται την ισχύουσα νομοθεσία, τα υπόλοιπα μέλη και την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, προκειμένου να διατηρούν το δικαίωμα της συμμετοχής στον ιστότοπο. Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

 • Να αξιοποιούν την αναζήτηση του ιστότοπου ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη επανάληψη.
 • Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα.
 • Να σέβονται τους συνομιλητές τους, ιδίως όταν διαφωνούν με τις απόψεις τους, έχοντας υπ’ όψιν τους ότι είναι θεμιτή η κριτική στις ιδέες και απόψεις αλλά όχι σε όσους τις εκφέρουν, αποφεύγοντας εκφράσεις που θίγουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή τις πολιτικές ή αθλητικές ή προσωπικές ή άλλες προτιμήσεις του κάθε μέλους.
 • Να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα στην ελληνική γραφή και να χρησιμοποιούν λατινικούς χαρακτήρες στην ξένη ορολογία. Η χρήση άλλων γλωσσών επιτρέπεται στο ατομικό προφίλ και την υπογραφή των μελών αλλά και σε μηνύματα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης.
 • Να παραμένουν εντός της θεματολογίας της ιστοσελίδας, των ενοτήτων και των επί μέρους θεμάτων, να μην δημοσιεύουν αμιγώς πολιτικά μηνύματα ούτε να συμμετέχουν σε πολιτικές ή κομματικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις.
 • Να τεκμηριώνουν κατά το δυνατόν τις απόψεις τους. Όταν, στα πλαίσια ενημερωτικού χαρακτήρα, είναι αναγκαία η παράθεση περικοπών κειμένου ή λοιπού υλικού δημοσιευμένου σε άλλα μέσα (περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία, ιστοσελίδες κλπ) θα πρέπει να γίνεται ρητή μνεία του μέσου όπου δημοσιεύθηκε αρχικά το υλικό που αναπαράγεται ή του δημιουργού του.
 • Έχοντας υπ’ όψιν τους ότι ο παρών ιστότοπος είναι προσβάσιμος σε μέλη ανεξαρτήτου ηλικίας, να ΜΗΝ δημοσιεύουν θέματα με σεξουαλικό περιεχόμενο ούτε συνδέσμους (links) ή παραπομπές σε ιστοσελίδες με σεξουαλικό περιεχόμενο.
 • Σε περίπτωση δημοσίευσης πλέον του ενός (1) αρχείου πολυμέσων (video, ήχος, φωτογραφία) ανά μήνυμα, να κάνουν χρήση της λειτουργίας SPOILER σε αναλογία "ένα spoiler ανά αρχείο", έχοντας υπ’ όψιν τους ότι μόνη η χρήση φωτογραφιών ή βίντεο ως απάντηση σε μία συζήτηση δεν είναι επιτρεπτή, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης. Επιπλέον να μην χρησιμοποιούν τη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής (autoplay) στα video που ενσωματώνουν στα μηνύματά τους.
 • Να διατηρούν μόνο έναν λογαριασμό και να δηλώνουν έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, η οποία θα χρησιμοποιείται μόνο για ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία του ιστότοπου και δε θα κοινοποιείται σε τρίτους χωρίς τη ρητή συναίνεση του μέλους.
 • Να μη δημοσιεύουν το ίδιο θέμα ή μήνυμα περισσότερες από μία φορές και να μη διατηρούν θέματα στην επιφάνεια με συνεχή δημοσίευση μηνυμάτων [bumping]. Επιπλέον, να μη δημοσιεύουν νέο μήνυμα σε θέμα η συζήτηση του οποίου έχει σταματήσει πλέον του τριμήνου, εκτός εάν το νέο μήνυμα προσφέρει νέες και ουσιώδεις πληροφορίες για το υπό συζήτηση θέμα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης.
 • Να μη συμμετέχουν στον ιστότοπο με σκοπό τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών και να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία.
 • Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Εφόσον διατηρούν υπογραφή, αυτή να είναι διακριτική, να μην υπερβαίνει συνολικά σε διαστάσεις είτε μία (1) εικόνα μεγέθους 400x90 και 50 Kilobytes είτε τις πέντε (5) γραμμές κειμένου (μεγέθους γραμματοσειράς 14) και να μη διαφημίζει εμπορικά προϊόντα ή εμπορικές υπηρεσίες. Το μέγιστο όριο των avatars είναι 90x90 με ανώτατο επιτρεπόμενο μέγεθος τα 50Kb. Η ομάδα διαχείρισης του ιστότοπου δικαιούται να αφαιρέσει υπογραφές και avatars τα οποία κρίνει μη επιτρεπτά ή προσβλητικά ή αντίθετα με τους παρόντες Όρους Χρήσης.

Β. Επαφίεται στην κρίση της ομάδας διαχείρισης αν θα παραμένουν ενεργά θέματα ή μηνύματα, η θεματολογία των οποίων, έχει αποδειχθεί εμπειρικά, ότι οδηγεί σε αντιπαραθέσεις, αντεγκλήσεις ή συζητήσεις και μηνύματα αμφίβολης αξίας, χρησιμότητας και κοσμιότητας. Επιπλέον, οποιοδήποτε μήνυμα παραβιάζει τους παρόντες Όρους Χρήσης ή δεν ταιριάζει, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, με το ύφος και το περιεχόμενο του ιστότοπου, θα κλειδώνεται ή θα διαγράφεται κατά περίπτωση. Ο δε συγγραφέας του θα υπόκειται, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, σε προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της εισόδου του στον ιστότοπο (ban).

Δ. Τα μέλη συμφωνούν ότι ο λογαριασμός τους στον παρόντα ιστότοπο είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται για την είσοδο και λειτουργία όλων των υπηρεσιών που προσφέρονται ή θα προσφερθούν στο μέλλον από το electricalnews.gr

Ε. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του ιστότοπου. Δεν επιτρέπεται η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και εμμέσως. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή.

ΣΤ. Η παράβαση των παρόντων όρων καθώς και η προσπάθεια παράκαμψής τους με οποιονδήποτε τρόπο, επιφέρει τη λήψη μέτρων, περιλαμβανομένου του μόνιμου αποκλεισμού από τον ιστότοπο (ban), κατά την κρίση των συντονιστών.

Σημείωση πνευματικής ιδιοκτησίας: Η αναπαραγωγή των μηνυμάτων που δημοσιεύονται στο electricalnews.gr χωρίς άδεια απαγορεύεται. Τα πνευματικά δικαιώματα του πρωτότυπου περιεχομένου των μηνυμάτων ανήκουν στους συντάκτες τους, εκτός από τη δημοσιευμένη στον ιστότοπο υπόσταση των μηνυμάτων, την οποία παραχωρούν χωρίς αντάλλαγμα και ανέκκλητα στο electricalnews.gr

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση και διαμονή στην ιστοσελίδα μας και ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμη.

Με εκτίμηση

Θέματα κλάδου Ηλεκτρολογίας

Το video της εβδομάδας