Χρήσιμες συμβουλές ασφαλείας για την περίοδο των διακοπών μας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια και πλησιάζει ο καιρός που όλοι μας, είτε λίγο, είτε παραπάνω

θα αφήσουμε τα σπίτια μας και τους χώρους μας εκτεθιμένους στον κάθε κακόβουλο απατεώνα που μπορεί να το έχει βάλει στο στόχαστρο, καλό θα είναι να διαβάσουμε μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές από τον φίλο και συνεργάτη μας και Πρόεδρο του Συνδέσμου Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας, Κο Γεώργιο Μακρή. 

Συμβουλές που μπορεί να φανούν αναγκαίες για την προστασία της περιουσίας του καθενός μας, καθώς τα κρούσματα ανα την χώρα έχουν πολλαπλασιαστεί ειδικά τα τελευταία χρόνια. 

Σας μεταφέρω λοιπόν αυτούσιο το κείμενο που ανάρτησε στην σελίδα του ΣΑΕΕΣΑ (Συνδέσμου Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας) 

Έχει πολύ ενδιαφέρον για όλους τους καταναλωτές - πολίτες...

''ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ/2019 
ΙΟΥΛΙΟΣ & ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ είναι οι 2 Μήνες διακοπών για αυτούς που μπορούν. 
Έφτασε και αυτό το καλοκαίρι και πρέπει να οργανώσουμε τις διακοπές μας. Το πρώτο πράγμα στην λίστα μας, είναι ο χώρος μας το σπίτι μας, που θα αφήσουμε πίσω. Ξεκινάμε λοιπόν από τα πλέον βασικά:
1. ΑΝ ΔΕΝ έχετε ήδη βάλει σύστημα ασφάλειας (συναγερμό) αποφασίστε το τώρα. Μετά θα είναι αργά. 
2. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ζητώντας μια σοβαρή και επίσημη μελέτη από έναν επαγγελματία εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας (...όχι απλό πωλητή) που με την ΑΥΤΟΨΙΑ του θα χαρτογραφήσει τον χώρο και θα σας εξηγήσει απλά και κατανοητά τους κινδύνους (τα ευάλωτα σημεία) του σπιτιού σας που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Μαζί του θα αποφασίσετε το επίπεδο ασφαλείας που θα έχει το σπίτι σας ανάλογα με τις καλύψεις. Παράδειγμα. Δεν αρκεί να βάλετε μαγν. Επαφές στις πόρτες και παράθυρα και από ένα ραντάρ σε κάθε δωμάτιο και τελειώσαμε. Πλέον ο σκοπός του συναγερμού είναι να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. Πως γίνεται αυτό ? Υπάρχουν τα κατάλληλα εξαρτήματα για την κάθε περίπτωση και για την προστασία της πόρτας εισόδου και για τις βεράντες και για κάποιο χρηματοκιβώτιο που ενδεχομένως έχετε μέσα στο σπίτι, τα οποία θα σας τα εξηγήσει ο τεχνικός που θα κάνει την ΑΥΤΟΨΙΑ (και όχι ο πωλητής).
3. ΕΠΙΣΗΣ το Κυριότερο πράγμα που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία, είναι η εξασφάλιση αδιάλειπτης επικοινωνίας του συναγερμού με το Κέντρο Λήψεως Σημάτων (ΚΛΣ). Πλέον με τις ΝΕΕΣ σύγχρονες τηλεφωνικές συνδέσεις όλα τα VoIP Routers στην διακοπή ρεύματος ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ με αποτέλεσμα να μεταφέρεται το πρόβλημα και στην επικοινωνία του συναγερμού και αντιλαμβάνεστε τις ...συνέπειες. Η ΛΥΣΗ υπάρχει και την ξέρει ο τεχνικός που θα κάνει την μελέτη της εγκατάστασης. Ειδική συσκευή GSM/GPRS.
4. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, Ζητήστε προσφορές μέσα από γνωστούς σας η συγγενείς που είναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ με την εταιρία που τους εξυπηρετεί και ΜΗΝ ψάχνετε το ....φθηνότερο σύστημα στο διαδίκτυο γιατί όλες οι ...φθηνές προσφορές κρύβουν παγίδες που θα σας βάλουν σε περιπέτειες και πριν καλά καλά τελειώσει η εγκατάσταση θα συνειδητοποιήσετε ότι τελικά σας κόστισε ακριβότερη η ....φτηνή λύση που βρήκατε. Μια ...φθηνή αγορά δεν είναι απαραίτητα και έξυπνη!.
5. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΛΣ. (Κέντρα Λήψεως Σημάτων). Υπάρχουν πολλά και ορισμένα μάλιστα με δελεαστικές τιμές χωρίς να εξηγούν ακριβώς τις υπηρεσίες τους και τις παγίδες χρεώσεων. Λίγα είναι αυτά που θα ανταποκριθούν σωστά και θα ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ τα σήματα του συναγερμού σας την ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες (...ειδικά τεχνικές) που ΜΟΝΟ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ που θα επιλέξετε μπορεί να σας εξηγήσει και να σας ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ και σε αυτό το θέμα που είναι ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Ο συναγερμός σας βασίζεται πάνω σε ένα σωστό Κ.Λ.Σ. με επαγγελματισμό, έτσι ώστε να γίνει σωστή διαχείριση του συμβάντος όταν χρειαστεί. 
6. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ που λαμβάνετε εκτός από την ποιότητα υλικών που πρέπει να προσέξετε πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να ζητάτε και την επίσημη ΑΔΕΙΑ της εταιρίας (αρθρο2) και των τεχνικών όταν έρθουν για εγκατάσταση (αρθρο3). Οι ΑΔΕΙΕΣ εκδίδονται από το Υπ. Προστ. Του Πολίτη και ανανεώνονται κάθε 5 έτη μετά από ενδελεχή έλεγχο της ΓΑΔΑ, των προσωπικών στοιχείων του εγκαταστάτη για δικαστικές υποθέσεις, (παραβατική συμπεριφορά σε διαρρήξεις, ληστείες, εγκληματικές ενέργειες, κατοχή όπλων κλπ) μετά από τοξικολογικές εξετάσεις, και με βεβαίωση Ψυχιάτρου. Να γνωρίζετε ότι η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΓΑΔΑ) γνωρίζει όλο το ποιον ενός ΝΟΜΙΜΟΥ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ.
7. ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ το site: www.saeesae.gr και τσεκάρετε τον εγκατάσταση που επιλέξατε αν είναι επίσημο μέλος του Συνδέσμου Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας Ελλάδας (Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε.).
8. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ, είναι απαραίτητο να γίνει ένα service και γενικός έλεγχος σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. 
9. ΚΑΛΕΣΤΕ τον Τεχνικό που ήδη σας εξυπηρετεί και την στιγμή που θα κλείσετε ραντεβού, ζητήστε του να έχει και την ΑΔΕΙΑ εργασίας μαζί του για να μην την ....ξεχάσει όταν έρθει. 
10. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ και πρέπει να τον αντικαταστήσετε άμεσα, όσο καλός και να είναι, όσο ευχαριστημένοι και να είστε μαζί του. Η ΑΔΕΙΑ εκτός του ότι σας εξασφαλίζει όλα αυτά που μόλις αναφέραμε, σας προστατεύει και από πιθανές ακυρώσεις αποζημιώσεων ασφαλιστικών εταιριών, που πλέον μια-μια αρχίζουν και την ζητάνε μαζί με επίσημη έκθεση του εγκαταστάτη για να ....κόψουν η όχι την αποζημίωση. 
11. Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ, εκτός από τον τυπικό έλεγχο πρέπει να τσεκάρει και τις μπαταρίες του συστήματος. Μια μπαταρία 2 ετών θεωρείται ηλικιωμένη και έχει χάσει το 80% της ενέργειας της, που σημαίνει ότι έχει μόλις λίγα λεπτά αυτονομίας. 
12. Εάν έχουν φθαρεί τα αυτοκόλλητα σήμανσης έξω από την πόρτα σας και στην εξωτ. σειρήνα, ζητήστε αντικατάσταση. Κάθε σοβαρός επαγγελματίας τεχνικός έχει πάντα μαζί του.
13. Τέλος, ΜΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ στα sosial media (check-in) που πάτε και που βρίσκεστε. Το βλέπουν και οι επίδοξοι διαρρήκτες που είναι ...πολλοί και καραδοκούν. 
14. Ο Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε. σας εύχεται ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ & ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ και σας συμβουλεύει: 
Όταν οδηγείτε, να είστε ήρεμοι, να σκέφτεστε ότι έχετε μέσα στο αυτοκίνητο σας τους ανθρώπους που ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΤΕ ! και να αφήνετε ...τον εγωισμό στο σπίτι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας

Περισσότερες πληροφορίες

Αποδοχή

1) Γενικοί όροι:

Α. Τα μηνύματα και τα άρθρα, εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους και όχι την επίσημη θέση του ιστότοπου, εκτός εάν κάτι τέτοιο δηλώνεται ρητά από αρμόδιο μέλος της ομάδας διαχείρισης.

Β. Στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας υπάρχει η αναζήτηση, η οποία περιέχει μια αρκετά μεγάλη βάση δεδομένων στον τομέα της ηλεκτρολογίας. Με γράμματα ή με μικρές λέξεις κλειδιά, θα βρείτε αυτό που αναζητάτε στον κλάδο της ηλεκτρολογίας.

Γ. Απαγορεύεται η αντιγραφή άρθρων χωρίς τη ρητή ή γραπτή μας συναίνεση. Για την πλήρη αναδημοσίευση άρθρου απαιτείται ρητή άδεια από το δημιουργό του, ή σε αυτόν που ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα. Για αντιγραφή άρθρων, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@electricalnews.gr Στα άρθρα που θα επιτραπεί η αντιγραφή, να αναγράφετε στο κάτω μέρος την πηγή τουλάχιστον, με σύνδεσμο ο οποίος θα οδηγεί κατ ευθείαν στο σωστό άρθρο.

2) Γενικά για την ιστοσελίδα μας:

Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε με σκοπό να μαζέψει όσο περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στον κλάδο της ηλεκτρολογίας, να παρουσιάσει νέο υλικό ή εταιρείες κατασκευής ηλεκτρολογικού υλικού, εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, τεχνολογία στο κομμάτι των υπολογιστών και του software, να παρέχει γνώση και πληροφορία σε Ηλεκτρολόγους, Ηλεκτρονικούς, ανθρώπους που ασχολούνται είτε από χόμπι είτε επαγγελματικά με το Hardware, απλούς πολίτες που πολλές φορές τους δημιουργούνται απορίες πάνω σε πολλά από αυτά τα θέματα και θα ήθελαν κάποιες βασικές πληροφορίες ώστε να γνωρίζουν που θα απευθυνθούν και γενικότερα, ενημέρωση σε Ηλεκτρολογία - τεχνολογία - τεχνικά άρθρα.

Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα η σελίδα αυτή να δημοσιεύσει συνδικαλιστικό ή πολιτικό περιεχόμενο και γενικότερα περιεχόμενο που φέρνει σε αντιπαράθεση επαγγελματίες, απλούς αναγνώστες, εταιρείες κλπ.

Αφορά μόνο προώθηση ιδεών και γνώσεων για τον κλάδο της Ηλεκτρολογίας και της Τεχνολογίας.

Τα άρθρα έχουν κυρίως εκπαιδευτικό χαρακτήρα και είναι γραμμένα με τρόπο, όσο γίνεται πιο κατανοητό για όλους, είτε είναι επαγγελματίες είτε είναι απλοί αναγνώστες που τους ενδιαφέρει η θεματολογία μας.

Γνωρίζω ότι έχουμε ανοίξει πολλά κεφάλαια πχ: Ηλεκτρολογία -  τηλεπικοινωνίες - υπολογιστές - τεχνολογία -κινητά και πολλά ακόμη και αυτό καθιστά το έργο της σελίδας ακόμη πιο δύσκολο. Προσπαθούμε καθημερινά να εμπλουτίσουμε τη βάση δεδομένων μας με νέα άρθρα σε όσες περισσότερες κατηγορίες μπορούμε.

Ζητούμε την κατανόηση του κοινού, καθημερινά συνδυάζουμε τις προσωπικές μας δουλειές και την ενημέρωση της σελίδας ώστε να υπάρχει υλικό για όλα όσα προαναφέραμε, στη σοβαρότερη και εγκυρότερη μορφή που είναι εφικτό.

Πριν δημοσιευτεί κάποιο άρθρο, κοιτάμε να είναι όσο πιο εμπεριστατωμένο γίνεται και να μη δίνει λανθασμένες ή παραπλανητικές πληροφορίες.

3) Διαφημίσεις

Οποιοσδήποτε θελήσει ή επιθυμεί να διαφημιστεί σε αυτή τη σελίδα με τον τρόπο δημοσίευσης κάποιου άρθρου, θα πρέπει να μεριμνεί ώστε το άρθρο να έχει κυρίως εκπαιδευτικό χαρακτήρα πάνω σε αυτό που θα παρουσιάσει. Πχ: Αν είναι κατασκευαστής κάποιου υλικού, θα πρέπει να παρουσιάσει το υλικό αυτό με κάθε λεπτομέρεια καθώς και το τι ακριβώς κάνει  και κατόπιν αυτού, να παρουσιάσει με κάποιο link την εταιρεία του ή τη μάρκα του υλικού που αντιπροσωπεύει.

Για διαφήμιση, υπάρχουν τα banner σε όλες τις σελίδες και μπορούν να μπουν ακόμη και στα άρθρα διακριτικά banners τα οποία με τα αντίστοιχα links θα οδηγούν στην εκάστοτε εταιρεία.

Υπάρχει και η δυνατότητα παρουσίασης ακόμη και σε μορφή βιντεοσκόπησης της εταιρείας του, από ανθρώπους μας, οι οποίοι θα αναλάβουν τη βιντεοσκόπηση σε συνεργασία πάντα με υπεύθυνο της εταιρείας ο οποίος θα εξηγεί καθ όλη τη διάρκεια το κάθε τι που βλέπουμε στο βίντεο, ώστε να έχει και τη μορφή εκπαίδευσης αλλά και την καλύτερη διαφημιστική καμπάνια της κάθε εταιρείας.

Υπάρχει η δυνατότητα βιντεοσκόπησης ακόμη και με droners.

4) Forum (το Forum θα λειτουργήσει προσεχώς, κατασκευάζεται για την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία, του forum και των χρηστών)

Α. Τα μέλη οφείλουν να συμμετέχουν με ευπρέπεια και κατά τρόπο που σέβεται την ισχύουσα νομοθεσία, τα υπόλοιπα μέλη και την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, προκειμένου να διατηρούν το δικαίωμα της συμμετοχής στον ιστότοπο. Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

 • Να αξιοποιούν την αναζήτηση του ιστότοπου ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη επανάληψη.
 • Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα.
 • Να σέβονται τους συνομιλητές τους, ιδίως όταν διαφωνούν με τις απόψεις τους, έχοντας υπ’ όψιν τους ότι είναι θεμιτή η κριτική στις ιδέες και απόψεις αλλά όχι σε όσους τις εκφέρουν, αποφεύγοντας εκφράσεις που θίγουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή τις πολιτικές ή αθλητικές ή προσωπικές ή άλλες προτιμήσεις του κάθε μέλους.
 • Να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα στην ελληνική γραφή και να χρησιμοποιούν λατινικούς χαρακτήρες στην ξένη ορολογία. Η χρήση άλλων γλωσσών επιτρέπεται στο ατομικό προφίλ και την υπογραφή των μελών αλλά και σε μηνύματα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης.
 • Να παραμένουν εντός της θεματολογίας της ιστοσελίδας, των ενοτήτων και των επί μέρους θεμάτων, να μην δημοσιεύουν αμιγώς πολιτικά μηνύματα ούτε να συμμετέχουν σε πολιτικές ή κομματικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις.
 • Να τεκμηριώνουν κατά το δυνατόν τις απόψεις τους. Όταν, στα πλαίσια ενημερωτικού χαρακτήρα, είναι αναγκαία η παράθεση περικοπών κειμένου ή λοιπού υλικού δημοσιευμένου σε άλλα μέσα (περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία, ιστοσελίδες κλπ) θα πρέπει να γίνεται ρητή μνεία του μέσου όπου δημοσιεύθηκε αρχικά το υλικό που αναπαράγεται ή του δημιουργού του.
 • Έχοντας υπ’ όψιν τους ότι ο παρών ιστότοπος είναι προσβάσιμος σε μέλη ανεξαρτήτου ηλικίας, να ΜΗΝ δημοσιεύουν θέματα με σεξουαλικό περιεχόμενο ούτε συνδέσμους (links) ή παραπομπές σε ιστοσελίδες με σεξουαλικό περιεχόμενο.
 • Σε περίπτωση δημοσίευσης πλέον του ενός (1) αρχείου πολυμέσων (video, ήχος, φωτογραφία) ανά μήνυμα, να κάνουν χρήση της λειτουργίας SPOILER σε αναλογία "ένα spoiler ανά αρχείο", έχοντας υπ’ όψιν τους ότι μόνη η χρήση φωτογραφιών ή βίντεο ως απάντηση σε μία συζήτηση δεν είναι επιτρεπτή, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης. Επιπλέον να μην χρησιμοποιούν τη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής (autoplay) στα video που ενσωματώνουν στα μηνύματά τους.
 • Να διατηρούν μόνο έναν λογαριασμό και να δηλώνουν έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, η οποία θα χρησιμοποιείται μόνο για ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία του ιστότοπου και δε θα κοινοποιείται σε τρίτους χωρίς τη ρητή συναίνεση του μέλους.
 • Να μη δημοσιεύουν το ίδιο θέμα ή μήνυμα περισσότερες από μία φορές και να μη διατηρούν θέματα στην επιφάνεια με συνεχή δημοσίευση μηνυμάτων [bumping]. Επιπλέον, να μη δημοσιεύουν νέο μήνυμα σε θέμα η συζήτηση του οποίου έχει σταματήσει πλέον του τριμήνου, εκτός εάν το νέο μήνυμα προσφέρει νέες και ουσιώδεις πληροφορίες για το υπό συζήτηση θέμα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης.
 • Να μη συμμετέχουν στον ιστότοπο με σκοπό τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών και να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία.
 • Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Εφόσον διατηρούν υπογραφή, αυτή να είναι διακριτική, να μην υπερβαίνει συνολικά σε διαστάσεις είτε μία (1) εικόνα μεγέθους 400x90 και 50 Kilobytes είτε τις πέντε (5) γραμμές κειμένου (μεγέθους γραμματοσειράς 14) και να μη διαφημίζει εμπορικά προϊόντα ή εμπορικές υπηρεσίες. Το μέγιστο όριο των avatars είναι 90x90 με ανώτατο επιτρεπόμενο μέγεθος τα 50Kb. Η ομάδα διαχείρισης του ιστότοπου δικαιούται να αφαιρέσει υπογραφές και avatars τα οποία κρίνει μη επιτρεπτά ή προσβλητικά ή αντίθετα με τους παρόντες Όρους Χρήσης.

Β. Επαφίεται στην κρίση της ομάδας διαχείρισης αν θα παραμένουν ενεργά θέματα ή μηνύματα, η θεματολογία των οποίων, έχει αποδειχθεί εμπειρικά, ότι οδηγεί σε αντιπαραθέσεις, αντεγκλήσεις ή συζητήσεις και μηνύματα αμφίβολης αξίας, χρησιμότητας και κοσμιότητας. Επιπλέον, οποιοδήποτε μήνυμα παραβιάζει τους παρόντες Όρους Χρήσης ή δεν ταιριάζει, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, με το ύφος και το περιεχόμενο του ιστότοπου, θα κλειδώνεται ή θα διαγράφεται κατά περίπτωση. Ο δε συγγραφέας του θα υπόκειται, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, σε προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της εισόδου του στον ιστότοπο (ban).

Δ. Τα μέλη συμφωνούν ότι ο λογαριασμός τους στον παρόντα ιστότοπο είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται για την είσοδο και λειτουργία όλων των υπηρεσιών που προσφέρονται ή θα προσφερθούν στο μέλλον από το electricalnews.gr

Ε. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του ιστότοπου. Δεν επιτρέπεται η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και εμμέσως. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή.

ΣΤ. Η παράβαση των παρόντων όρων καθώς και η προσπάθεια παράκαμψής τους με οποιονδήποτε τρόπο, επιφέρει τη λήψη μέτρων, περιλαμβανομένου του μόνιμου αποκλεισμού από τον ιστότοπο (ban), κατά την κρίση των συντονιστών.

Σημείωση πνευματικής ιδιοκτησίας: Η αναπαραγωγή των μηνυμάτων που δημοσιεύονται στο electricalnews.gr χωρίς άδεια απαγορεύεται. Τα πνευματικά δικαιώματα του πρωτότυπου περιεχομένου των μηνυμάτων ανήκουν στους συντάκτες τους, εκτός από τη δημοσιευμένη στον ιστότοπο υπόσταση των μηνυμάτων, την οποία παραχωρούν χωρίς αντάλλαγμα και ανέκκλητα στο electricalnews.gr

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση και διαμονή στην ιστοσελίδα μας και ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμη.

Με εκτίμηση

Το video της εβδομάδας