Σύνδεση Εγγραφή

Ο λογαριασμός σας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Δημιουργία λογαριασμού

Τα πεδία με τον αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα *
Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *
Captcha *
Reload Captcha
Hot News
Πίνακας - Η καρδιά της Ηλεκτρικής Ισχυρά Ρεύματα RAID 0-100 !! SSD - NAND memory, what is Ποιος κλέβει το WiFi μου? Δείτε Γειώσεις - θεμελιακή γείωση Επιτέθηκαν σε δύο υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ Διπλασιασμός τάσης !!! Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για Κουτί υπολογιστή (Tower case) Σύγχρονες ανάγκες, με παλιό hardware Αντίσταση Γείωσης σε δίκτυο ΤΝ - Ό,τι πρέπει να ξέρετε για την Μπαταρία που διαρκεί για πάντα ανακαλύφθηκε Αλματώδη ανάπτυξη θα γνωρίσει η ψηφιακή Αντίσταση γείωσης και κεραυνικά πλήγματα Δεν παίζουμε με το ρεύμα!! (βίντεο) AFDD - Τι είναι ; Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σε Βιομηχανία-κτίριο Πυράντοχα - Βραδύκαυστα Καλώδια Καλώδιο UTP - Patch Cord - Οικιακά φωτοβολταϊκά με σύστημα αποθήκευσης Windows & Office Dowload - όλες Ψηφιακό ρελέ διαρροής (τύπου Α) ρυθμιζόμενο Το Solar Impulse 2 ολοκλήρωσε τον SSD tips-tweaks & trim support, diagnostic Φωτιστικά νέας τεχνολογίας με χρήση υπερπυκνωτών Ασφάλειες DO (NEOZED) Η σχέση του ουδετέρου αγωγού με How does a Transformer work Οι ευφυέστατοι αυτοματισμοί των αρχαίων Ελλήνων Πως φτιάχνουμε έναν ηλεκτρικό κινητήρα μόνοι Μέση Τάση - Μέρος 6ο (Δίκτυα Δομημένη Καλωδίωση Τρία νέα iPhone για το 2017 Ηλεκτρικοί κινητήρες - γραμμή παραγωγής (Βίντεο) Τι πρέπει να κάνουν όσοι διατηρήσουν Έλεγχος λειτουργίας ΔΔΡ με το όργανο Γείωση - 2ο μέρος (συστήματα γείωσης) Πιστοποιητικό Ηλεκτρικής Εγκατάστασης (ΥΔΕ)

Πώς να εξαλείψετε τα νεκρά σημεία του οικιακού Wi-Fi

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η χρήση Wi-Fi στο σπίτι αποτελεί...

... τον καλύτερο τρόπο για σύνδεση στο Internet, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα των νεκρών σημείων.

Τα νεκρά σημεία είναι οι γωνίες και οι εσοχές όπου το ασύρματο σήμα δεν φτάνει, αποτελώντας τις «τρύπες» του ασύρματου οικιακού δικτύου. Μπορεί να είναι η μία γραμμή σήματος στο υπόγειο, η αργή σύνδεση στην κουζίνα ή το ατελείωτο buffering όταν θέλουμε να παρακολουθήσουμε ένα βίντεο στο κρεβάτι: όπου και να βρίσκονται, τα νεκρά σημεία επιβραδύνουν την δουλειά μας και περιορίζουν τις κινήσεις μας.

Η D-Link, διαθέτοντας λύσεις για κάθε ανάγκη δικτύωσης, συγκέντρωσε τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες και προτείνει συμβουλές και προϊόντα που βοηθούν τους χρήστες να δυναμώσουν το δίκτυό τους και να εξαλείψουν τα νεκρά σημεία για πάντα, χωρίς περιττές ενέργειες και επιπλέον έξοδα.

Πρόβλημα: Η απόδοση του ασύρματου δικτύου υστερεί, ανεξαρτήτως σημείου μέσα στο σπίτι.
Λύση: Εάν δεν έχετε αναβαθμίσει το modem router σας τα τελευταία χρόνια, η λύση πιθανά να βρίσκεται στην αναζήτηση μίας πιο σύγχρονης συσκευής, που θα υποστηρίζει την τεχνολογία 802.11ac, για μεγάλες ταχύτητες ασύρματης δικτύωσης, έως και 1900 megabits ανα δευτερόλεπτο (Mbps). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε streaming HD ταινιών χωρίς buffering, να κάνετε κλήσεις Skype ή Facetime χωρίς διακοπές και να παίζετε online ταχύτερα από ποτέ. Τα AC Wi-Fi Modem Router της D-Link προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα, ενώ η εταιρία προτείνει ειδικά το DSL-3580L AC1200, ή DSL-3590L AC1900, τα οποία αποτελούν την ιδανική λύση πραγματικής αναβάθμισης του δικτύου σας, προσφέροντας σας δωρεάν την cloud υπηρεσία mydlink, ώστε να διαχειρίζεστε το δίκτυό σας από παντού.

zwave-dlink

Πρόβλημα: Θέλετε να συνδέσετε το desktop ή το laptop σας στο δίκτυο τεχνολογίας AC, το οποίος όμως δεν διαθέτει το πρότυπο Wireless AC.
Λύση: Στην περίπτωση αυτή αρκεί να αναζητήσετε μία αξιόπιστη λύση, που θα λειτουργήσει ως ασύρματη κάρτα δικτύου AC, όπως το AC1200 USB Adapter DWA-182, ή το DWA-192 AC1900 της D-Link. Πρόκειται για προϊόντα που συνδέονται με την θύρα USB του desktop ή του laptop σας προσφέροντας υψηλότατες ταχύτητες σε συνδυασμό με ένα AC modem router σαν το DSL-3580L η DSL-3590L της D-Link.

Πρόβλημα: Το ασύρματο δίκτυό σας δεν καλύπτει όλο το σπίτι.
Λύση: Για να μετατραπεί η αδύναμη ασύρματη σύνδεσή σας, σε ένα πανίσχυρο ασύρματο δίκτυο, που καλύπτει όλο το σπίτι, χρειάζεται μία συσκευή extender ειδικά σχεδιασμένη για αυτή τη λειτουργία. Η D-Link προτείνει το βραβευμένο DAP-1520 Wi-Fi Range Extender, με ενσωματωμένες, το οποίο μεγιστοποιεί την ταχύτητα και την απόδοση της σύνδεσης, προσφέροντας δύο ζώνες σύνδεσης, στα 2.4 GHz και στα 5GHz. Απλά συνδέοντας το σε μια πρίζα, ο χρήστης έχει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο.

Πρόβλημα: Θέλετε ενσύρματη σύνδεση για κάποια συσκευή, αλλά χωρίς να χρησιμοποιήσετε καλώδια.
Λύση: Για αποφυγή καλωδίων Ethernet, η λύση βρίσκεται στην τεχνολογία PowerLine, που μετατρέπει την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού σε ένα δίκτυο υψηλών ταχυτήτων. Το PowerLine AV2 1000 Gigabit Starter Kit (DHP-P01AV) με passthrough της D-Link, περιλαμβάνει δυο μικρές συσκευές, που μόλις συνδεθούν, προσφέρουν γρήγορο Internet με ταχύτητες έως και 1000Mbps, επεκτείνοντας περαιτέρω την κάλυψη του δικτύου.

Πηγή: pestaola.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας

Περισσότερες πληροφορίες

Αποδοχή

1) Γενικοί όροι για την ιστοσελίδα μας:

Α. Τα μηνύματα και τα άρθρα, εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους και όχι την επίσημη θέση του ιστότοπου, εκτός εάν κάτι τέτοιο δηλώνεται ρητά από αρμόδιο μέλος της ομάδας διαχείρισης.

Β. Στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας υπάρχει η αναζήτηση, η οποία περιέχει μια αρκετά μεγάλη βάση δεδομένων στον τομέα της ηλεκτρολογίας. Με γράμματα ή με μικρές λέξεις κλειδιά, θα βρείτε αυτό που αναζητάτε στον κλάδο της ηλεκτρολογίας.

Γ. Απαγορεύεται η αντιγραφή άρθρων χωρίς τη ρητή ή γραπτή μας συναίνεση. Για την πλήρη αναδημοσίευση άρθρου απαιτείται ρητή άδεια από το δημιουργό του, ή σε αυτόν που ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα. Για αντιγραφή άρθρων, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@electricalnews.gr Στα άρθρα που θα επιτραπεί η αντιγραφή, να αναγράφετε στο κάτω μέρος την πηγή τουλάχιστον, με σύνδεσμο ο οποίος θα οδηγεί κατ ευθείαν στο σωστό άρθρο.

2) Forum (το Forum θα λειτουργήσει γύρω στα τέλη Φλεβάρη, κατασκευάζεται για την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία, του forum και των χρηστών)

Α. Τα μέλη οφείλουν να συμμετέχουν με ευπρέπεια και κατά τρόπο που σέβεται την ισχύουσα νομοθεσία, τα υπόλοιπα μέλη και την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, προκειμένου να διατηρούν το δικαίωμα της συμμετοχής στον ιστότοπο. Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

 • Να αξιοποιούν την αναζήτηση του ιστότοπου ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη επανάληψη.
 • Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα.
 • Να σέβονται τους συνομιλητές τους, ιδίως όταν διαφωνούν με τις απόψεις τους, έχοντας υπ’ όψιν τους ότι είναι θεμιτή η κριτική στις ιδέες και απόψεις αλλά όχι σε όσους τις εκφέρουν, αποφεύγοντας εκφράσεις που θίγουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή τις πολιτικές ή αθλητικές ή προσωπικές ή άλλες προτιμήσεις του κάθε μέλους.
 • Να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα στην ελληνική γραφή και να χρησιμοποιούν λατινικούς χαρακτήρες στην ξένη ορολογία. Η χρήση άλλων γλωσσών επιτρέπεται στο ατομικό προφίλ και την υπογραφή των μελών αλλά και σε μηνύματα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης.
 • Να παραμένουν εντός της θεματολογίας της ιστοσελίδας, των ενοτήτων και των επί μέρους θεμάτων, να μην δημοσιεύουν αμιγώς πολιτικά μηνύματα ούτε να συμμετέχουν σε πολιτικές ή κομματικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις.
 • Να τεκμηριώνουν κατά το δυνατόν τις απόψεις τους. Όταν, στα πλαίσια ενημερωτικού χαρακτήρα, είναι αναγκαία η παράθεση περικοπών κειμένου ή λοιπού υλικού δημοσιευμένου σε άλλα μέσα (περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία, ιστοσελίδες κλπ) θα πρέπει να γίνεται ρητή μνεία του μέσου όπου δημοσιεύθηκε αρχικά το υλικό που αναπαράγεται ή του δημιουργού του.
 • Έχοντας υπ’ όψιν τους ότι ο παρών ιστότοπος είναι προσβάσιμος σε μέλη ανεξαρτήτου ηλικίας, να ΜΗΝ δημοσιεύουν θέματα με σεξουαλικό περιεχόμενο ούτε συνδέσμους (links) ή παραπομπές σε ιστοσελίδες με σεξουαλικό περιεχόμενο.
 • Σε περίπτωση δημοσίευσης πλέον του ενός (1) αρχείου πολυμέσων (video, ήχος, φωτογραφία) ανά μήνυμα, να κάνουν χρήση της λειτουργίας SPOILER σε αναλογία "ένα spoiler ανά αρχείο", έχοντας υπ’ όψιν τους ότι μόνη η χρήση φωτογραφιών ή βίντεο ως απάντηση σε μία συζήτηση δεν είναι επιτρεπτή, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης. Επιπλέον να μην χρησιμοποιούν τη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής (autoplay) στα video που ενσωματώνουν στα μηνύματά τους.
 • Να διατηρούν μόνο έναν λογαριασμό και να δηλώνουν έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, η οποία θα χρησιμοποιείται μόνο για ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία του ιστότοπου και δε θα κοινοποιείται σε τρίτους χωρίς τη ρητή συναίνεση του μέλους.
 • Να μη δημοσιεύουν το ίδιο θέμα ή μήνυμα περισσότερες από μία φορές και να μη διατηρούν θέματα στην επιφάνεια με συνεχή δημοσίευση μηνυμάτων [bumping]. Επιπλέον, να μη δημοσιεύουν νέο μήνυμα σε θέμα η συζήτηση του οποίου έχει σταματήσει πλέον του τριμήνου, εκτός εάν το νέο μήνυμα προσφέρει νέες και ουσιώδεις πληροφορίες για το υπό συζήτηση θέμα, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης.
 • Να μη συμμετέχουν στον ιστότοπο με σκοπό τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών και να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία.
 • Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Εφόσον διατηρούν υπογραφή, αυτή να είναι διακριτική, να μην υπερβαίνει συνολικά σε διαστάσεις είτε μία (1) εικόνα μεγέθους 400x90 και 50 Kilobytes είτε τις πέντε (5) γραμμές κειμένου (μεγέθους γραμματοσειράς 14) και να μη διαφημίζει εμπορικά προϊόντα ή εμπορικές υπηρεσίες. Το μέγιστο όριο των avatars είναι 90x90 με ανώτατο επιτρεπόμενο μέγεθος τα 50Kb. Η ομάδα διαχείρισης του ιστότοπου δικαιούται να αφαιρέσει υπογραφές και avatars τα οποία κρίνει μη επιτρεπτά ή προσβλητικά ή αντίθετα με τους παρόντες Όρους Χρήσης.

Β. Επαφίεται στην κρίση της ομάδας διαχείρισης αν θα παραμένουν ενεργά θέματα ή μηνύματα, η θεματολογία των οποίων, έχει αποδειχθεί εμπειρικά, ότι οδηγεί σε αντιπαραθέσεις, αντεγκλήσεις ή συζητήσεις και μηνύματα αμφίβολης αξίας, χρησιμότητας και κοσμιότητας. Επιπλέον, οποιοδήποτε μήνυμα παραβιάζει τους παρόντες Όρους Χρήσης ή δεν ταιριάζει, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, με το ύφος και το περιεχόμενο του ιστότοπου, θα κλειδώνεται ή θα διαγράφεται κατά περίπτωση. Ο δε συγγραφέας του θα υπόκειται, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης, σε προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της εισόδου του στον ιστότοπο (ban).

Δ. Τα μέλη συμφωνούν ότι ο λογαριασμός τους στον παρόντα ιστότοπο είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται για την είσοδο και λειτουργία όλων των υπηρεσιών που προσφέρονται ή θα προσφερθούν στο μέλλον από το electricalnews.gr

Ε. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του ιστότοπου. Δεν επιτρέπεται η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και εμμέσως. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή.

ΣΤ. Η παράβαση των παρόντων όρων καθώς και η προσπάθεια παράκαμψής τους με οποιονδήποτε τρόπο, επιφέρει τη λήψη μέτρων, περιλαμβανομένου του μόνιμου αποκλεισμού από τον ιστότοπο (ban), κατά την κρίση των συντονιστών.

Σημείωση πνευματικής ιδιοκτησίας: Η αναπαραγωγή των μηνυμάτων που δημοσιεύονται στο electricalnews.gr χωρίς άδεια απαγορεύεται. Τα πνευματικά δικαιώματα του πρωτότυπου περιεχομένου των μηνυμάτων ανήκουν στους συντάκτες τους, εκτός από τη δημοσιευμένη στον ιστότοπο υπόσταση των μηνυμάτων, την οποία παραχωρούν χωρίς αντάλλαγμα και ανέκκλητα στο electricalnews.gr

Σας ευχόμαστε Καλή περιήγηση και καλή διαμονή στο Forum

 1. Δημοφιλή άρθρα

Το video της εβδομάδας